Praksa u “Fondaciji Tempus” u Beogradu

28/09/2015 09:43

Praksa u “Fondaciji Tempus” u Beogradu

Fondacija Tempus raspisala je konkurs za prijem diplomaca i apsolvenata na praksu. Krajnji rok za prijavljivanje je 6. oktobar.

Diplomci i apsolventi će imati priliku da steknu svoja prva iskustva kao praktikanti za eTwinning mrežu, praktikanti za Eudydice mrežu i kao praktikanti za opšte poslove.

Praksa traje tri meseca, sa pola radnog vremena, a početak je predviđen za 15. oktobar. Diplomci i apsolventi praksu obavljaju na volonterskoj osnovi, bez novčane naknade, a svi koji uspešno završe program prakse dobiće odgovarajuću potvrdu.

Za poziciju “Praktikant za eTwinning mrežu – primena IKT u nastavi” mogu da konkurišu diplomirani studenti ili apsolventi sa poznavanjem engleskog jezika na nivou B2, koji poseduju osnovne veštine za korišćenje MS Office paketa i koji imaju elementarno poznavanje rada u školi ili predškolskoj ustanovi.

Za poziciju “Praktikant za Eurydice mrežu” mogu da konkurišu diplomirani studenti ili apsolventi sa poznavanjem engleskog jezika na nivou B2 i terminologije iz oblasti obrazovanja na srpskom i engleskom jeziku, koji poseduju osnovne veštine za korišćenje MS Office paketa i poznaju obrazovni sistem Republike Srbije.

“Praktikant za opšte poslove” imaće priliku da se upozna sa osnovnim pravilima rada organizacije i pravnim aktima, da učestvuje u pripremi nacrta ugovora i drugih dokumenata, da ažurira profile organizacije na društvenim mrežama, da učestvuje u organizovanju, pripremi i izvođenju događaja koje Fondacija priprema i drugo.

Za poziciju “Praktikant za opšte poslove” mogu da konkurišu diplomirani pravnici ili apsolventi prava koji poznaju engleski jezik na nivou B2 i koji poseduju osnovne veštine u korišćenju MS Office paketa.

Testiranje poznavanja engleskog jezika obavlja se 8. i 9. oktobra.

Prijavni formular nalazi se ovde.

Više informacija o zaduženjima diplomaca i apsolvenata na ovim pozicijama u Fondaciji, nalazi se ovde.

28/09/2015 09:43

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments