Plaćena praksa u kompaniji “msg global solutions”

01/07/2015 15:51

Plaćena praksa u kompaniji “msg global solutions”

Kompanija “msg global solutions” raspisala je konkurs za prijem studenata, diplomaca i apsolvenata IT usmerenja na plaćenu stručnu praksu u trajanju od tri meseca.

Praksa obuhvata rad u oblasti poslovnih procesa osiguranja, izučavanje analize rizika i usklađivanja regulatornih izveštaja o ukupnom poslovanju osiguravajućih društava.

Osim toga, polaznici prakse imaće priliku da dobiju obuku u oblasti SAP softverskih rešenja za industriju osiguranja, SAP HANA i Cloud tehnologije, konfiguraciju i prilagođavanje SAP rešenja specifičnim zahtevima klijenata.

Kandidati za praksu moraju imati dobro znanje engleskog jezika, a oni koji se najbolje pokažu na praksi dobiće priliku da se zaposle u kompaniji “msg global solutions” i da rade na međunarodnim projektima u dinamičnom okruženju.

Kandidati se mogu prijaviti na neki od dva programa:

  • Tromesečni plaćeni program za diplomce i apsolvente koji podrazumeva puno radno vreme i počinje u avgustu 2015. godine.
  • Tronedeljni program za studente četvrte godine sa fleksibilnim radnim vremenom, usklađen sa planom tromesečnog programa.

Prijavljivanje se vrši slanjem biografije na engleskom jeziku mejlom na adresu [email protected].

Konkurs je otvoren do 10. jula 2015. godine.

Ostale prakse pogledajte OVDE.

01/07/2015 15:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments