Stručna plaćena praksa – El Centro Colombo Americano

11/11/2014 18:06

Stručna plaćena praksa – El Centro Colombo Americano

Međunarodno praktično iskustvo danas znači mnogo – ne samo prilikom zapošljavanja mladih, već i na planu ličnog razvoja i otvaranju vidika, koje ukazuje na potrebu za stalnim usavršavanjem. Nedostatak radnog iskustva je jedan od ozbiljnijih i sve češćih problema prilikom zapošljavanja mladih imajući u vidu da obrazovni sistem u našoj zemlji retko pruža priliku za njegovo sticanje.

Global Talent program stručnih praksi odvija se u inostranstvu, a predstavlja priliku za studente i diplomce da steknu profesionalno iskustvo i razviju se na ličnom planu u multikulturalnom okruženju putem rada u kompanijama i institucijama širom sveta. Zemlje sa rastućom ekonomijom imaju veliku potrebu za razvojem obrazovanja, a prvenstveno jezičkih veština kod mladih. Zato se studentima i diplomcima iz Srbije pruža prilika da obavljaju stručnu praksu u oblasti predavanja engleskog i drugij jezika u instituciji „El Centro Colombo Americano“ u Kolumbiji.

„El Centro Colombo Americano“ je dvojezična institucija koja za cilj ima da podstakne i promoviše akademsku i kulturnu razmenu između SAD i Kolumbije kroz učenje engleskog jezika. Praksa podrazumeva predavanje engleskog jezika deci, mladima i odraslima, većim delom putem konverzacije. Od praktikanta se očekuje da predstavi svoju kulturu i državu iz koje dolazi sa ciljem da se unapredi znanje jezika kod polaznika u centru. Tokom trajanja prakse obezbeđen je radni prostor i pristup internetu.

  • Radno vreme: 08:00h-20:00, 40h nedeljno
  • Plata: 922$
  • Trajanje prakse: 5 do 6 meseci

Uslovi prijave:

  • Studenti i diplomci do 30 godina
  • Znanje engleskog jezika

Za dodatne informacije o ovoj ili sličnim praksama i da biste se prijavili za istu, potrebno je popuniti prijavu na sajtu.

Nakon prijavljivanja, bićete kontaktirani u roku od nekoliko dana. Sve informacije možete dobiti i preko sledećeg kontakta:

Dunja Ilić
Potpredsednik za globalni program stručnih odlazećih praksi
Lokalna kancelarija Beogradska Bankarska Akademija
069/3187878
[email protected]

Ostale prakse pogledajte OVDE.

11/11/2014 18:06

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments