Prilika za sticanje iskustva u kompaniji TATA iz Indije

22/09/2014 10:36

Prilika za sticanje iskustva u kompaniji TATA iz Indije

Global Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta.

Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. U sklopu programa, izdvajamo plaćenu praksu u kompaniji TATA Consultancy Services u Kolkati, u Indiji.

TATA Consultancy Services Ltd je multinacionalna kompanija iz Indije koja se bavi uslugama informacionih tehnologija, konsaltingom i poslovnim rešenjima. Nastala je 1968. Godine i posluje širom sveta, a neke od usluga koje trenutno ima u ponudi su razvoj i održavanje aplikacija, konsalting, inženjering i industrijske usluge. TATA je 10. najveća firma na svetu u IT industriji.

Praksa podrazumeva rad u oblasti analize poslovnih procesa. Stažista će, između ostalog, komunicirati sa kupcima i baviti se edukacijom korisnika. Takođe će imati uvid u kulturu rada svetske kompanije u Indiji. U okviru stručne prakse obezbeđen je radni prostor, kao i kompjuter sa pristupom internetu. Ova vrsta stručne prakse je prilika za mlade da, po povratku u Srbiju, imaju konkurentsku prednost na tržištu rada.

Radno vreme: 09:00h-18:00h, 45h nedeljno
Plata: 583 $
Trajanje prakse: 1 godina

Uslovi prijave za praksu:

  • Diplomci do 30 godina
  • Znanje engleskog jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sličnim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete učiniti popunjavanjem prijave na sajtu. Nakon prijavljivanja, bićete kontaktirani u narednih nekoliko dana.

Sve informacije možete dobiti i preko sledećeg kontakta:

Dunja Ilić
Potpredsednik za globalni program stručnih odlazećih praksi
Lokalna kancelarija Beogradska Bankarska Akademija
Tel: 069/3187878
Email: [email protected]

Ostale prakse pogledajte OVDE.

22/09/2014 10:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments