Plaćena praksa u Rusko-britanskom univerzitetu menadžmenta

04/11/2014 16:44

Plaćena praksa u Rusko-britanskom univerzitetu menadžmenta

Mladi se danas suočavaju sa mnogim izazovima, a jedan od najvećih je to što se prilikom traženja posla postavlja uslov relevantnog radnog iskustva, koje je teško steći.

Međunarodno iskustvo svakako može da doprinese boljoj poziciji mladih prilikom zapošljavanja, kao i ličnom razvoju, otvaranju vidika i stalnom usavršavanju.

Rusija je zemlja koja ima jednu od najbrže rastućih ekonomija na svetu, a uprkos tome, samo 7 procenata stanovništva govori engleski jezik, a više od 76 posto građana nikad nije izašlo iz zemlje.

Zbog zahteva tržišta i manjka adekvatnog jezičkog obrazovanja, sve je veća potražnja za mladim kadrovima iz stranih zemlja koji bi u Rusiju doneli pogled na obrazovanje iz druge perspektive.

Global Talent, program stručnih praksi u inostranstvu, pruža mladima iz Srbije mogućnost da se usavršavaju u priznatim institucijama i kompanijama u Rusiji. U sklopu tog programa izdvaja se praksa u Rusko-britanskom univerzitetu menadžmenta u gradu Čeljabinsk.

Rusko-britanski univerzitet sastoji se od tri fakulteta i jedne škole. Cilj univerziteta je da se studentima obezbedi što bolji obrazovni program, lični pristup i razvoj svakog studenta pojedinačno, sve u skladu sa njegovim potrebama.

Praksa podrazumeva predavanje engleskog jezika, pripremu nastavnog programa i kreiranje video i drugih materijala o univerzitetu.

Radno vreme: 14h-17h, 40h nedeljno
Plata: 500$
Trajanje prakse: 2 meseca

Uslovi prijave:

  • Diplomci do 30 godina starosti
  • Filolozi, znanje engleskog jezika

Da biste se dodatno informisali o ovoj i sličnim praksama, kao i da biste se prijavili za praksu, popunite prijavu na ovom linku. 
Bićete kontaktirani nekoliko dana nakon prijave.

Sve informacije možete dobiti i preko sledećeg kontakta:

Dunja Ilić
Potpredsednik za globalni program stručnih odlazećih praksi
Lokalna kancelarija Beogradska Bankarska Akademija
069/3187878
[email protected]

Ostale prakse pogledajte OVDE

04/11/2014 16:44

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments