Plaćena stručna praksa u “Nordtek Imexco” u Mađarskoj

24/12/2014 12:34

Plaćena stručna praksa u “Nordtek Imexco” u Mađarskoj

Preko Global Talent programa stručnih praksi u inostranstvu za studente i diplomce, u okviru kojeg mladi imaju priliku da steknu profesionalno iskustvo, svi zainteresovani mogu da budu deo multikulturalnog okruženja i da rade u kompanijama i institucijama širom sveta.

“Nordtek Imexco” nudi studentima i diplomcima priliku za plaćenu praksu u svojoj kompaniji. Praksa se sastoji iz osmišljavanja marketnig strategije, istraživanja mogućnosti za sklapanje potencijalnih partnerstva i dizajniranja materijala za celu kompaniju, kao i istraživanje tržišta sa ciljem da se predlože što bolja pakovanja proizvoda i mogućnost širenja tržišta i na teritoriju Srbije.

Kompanija “Nordtek Imexco” poseduje online platformu za međunarodnu prodaju koja povezuje pakovanje proizvoda sa dobavljačima širom Evrope, a studenti koji budu deo ove kompanije od 6 do 12 meseci koliko traje program, imaće priliku za praksu u online marketingu.

Uslovi za prijavljivanje za praksu u kompaniji “Nordtek Imexco” su da studenti/diplomci imaju ispod 30 godina i da govore engleski jezik.

Prijave se vrše putem mejla.

Ostale prakse pogledajte OVDE

24/12/2014 12:34

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments