Praksa za mlade u Smart kolektivu

04/03/2015 09:48

Praksa za mlade u Smart kolektivu

Beogradski Smart kolektiv raspisao je konkurs za radnu praksu u trajanju od četiri meseca, na kojoj će mladu učestvovati u svim fazama planiranja i sprovođenja projekata iz različitih oblasti, u organizaciji konferencija, treninga, volonterskih akcija i drugih događaja, kao i u komunikaciji sa kompanijama, donatorima i organizacijama civilnog društva.

Konkurs je namenjen studentima završnih godina, master studija ili mladim diplomcima koji su zainteresovani za društveno odgovorno poslovanje (CSR), socijalno preduzetništvo i preduzetništvo mladih, čime se bavi Smart kolektiv.

Mladi će u okviru prakse dobiti priliku da steknu radno iskustvo i da sarađuju sa najvećim domaćim i međunarodnim institucijama i organizacijama.

Nakon prakse, svi koji je uspešno završe dobiće potvrdu i novčanu nadoknadu u simboličnom iznosu (fiksi iznos) koji je namenjen refundiranju osnovnih troškova prakse (npr. prevoz i troškovi ishrane).

Prijavljivanje se vrši slanjem CV-ja i motivacionog pisma mejlom na adresu [email protected], sa naslovom Praksa u Smartu – (jedna oblast – CSR, socijalno preduzetništvo ili preduzetništvo mladih).

Krajnji rok za prijavu je 15. mart.

Ostale prakse pogledajte OVDE.

Izvor: RTV

04/03/2015 09:48

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments