Praksa za studente i diplomce: PStech – inženjer praktikant

22/09/2014 07:56

Praksa za studente i diplomce: PStech – inženjer praktikant

Kompanija PSTech d.o.o. raspisala je konkurs za praksu inženjera-praktikanta i programera u javi, C++ i iOS. Organizacija PSTech je jedna od najjačih softverskih kompanija u Srbiji, sa sedištem u Beogradu. U svojim radovima, kombinuju znanje, iskustvo i lične veštine, koje se objedinjuju najsavremenijom tehnologijom radi napretka i pozitivnih promena.

Organizacija je u potrazi za praktikantima na pozicijama inženjera-praktikanta i programera. Praktikanti će imati priliku da rade na interesantnim i perspektivnim projektima. Svaki od njih može dobiti priliku za zaposlenje i mogućnost putovanja u inostranstvo.

PSTech želi da njihovi praktikanti ostanu sa njima i dobiju posao, pa u svojoj ponudi imaju:

  • Članove sa velikim iskustvom koji su uvek dostupni ukoliko imate pitanje ili vam treba pomoć
  • Opuštenu radnu atmosferu
  • Klizno radno vreme i mogućnosti da se prilagode obavezama studenata
  • Zaposlenje, razvoj karijere i dodatno profesionalno usavršavanje

Da biste se prijavili na ovu praksu potrebno vam je poznavanje OO programskih jezika, dakle Java, C++, C# i PHP. Morate poznavati design paterne, strukturu podataka, bazu podataka i takođe je potrebno da imate iskustva u razvoju web i mobilnih aplikacija. Potrebno je da budete motivisani i da budete osoba koja će rešavati probleme i analizirati detaljno korake koje pravi na profesionalnom planu. Znanje engleskog jezika je obavezno.

Praksa je namenjena studentima završne godine ili diplomcima tehničkih fakulteta.

Kako biste se prijavili na ovu praksu pošaljite svoju biografiju na [email protected] u cc maila [email protected]. U prijavi ispišite na kojoj poziciji bi voleli da budete i navedite projekte koje ste radili samostalno ili u toku studija. Često se dešava da broj prijava bude prevelik, pa PSTech ne može da kontaktira sve kandidate, nego samo one koji budu izabrani.

Ostale prakse pogledajte OVDE.

22/09/2014 07:56

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments