Prilika za međunarodno radno iskustvo u METRO-u

18/05/2015 15:25

Prilika za međunarodno radno iskustvo u METRO-u

Projekat “Ready2Lead”, koji je pokrenula kompanija METRO, namenjen je mladima koji žele da steknu međunarodno radno iskustvo u jednom od najvećih svetskih veleprodajnih lanaca – METRO Cash& Carry.

Konkurs je otvoren do 31. maja, a namenjen je diplomcima koji su u protekle tri godine završili osnovne ili master studije.

Kandidati koji su u toku studija imali priliku da učestvuju u vannastavnim aktivnostima, koje su uključivale korišćenje engleskog jezika ili su imali priliku da steknu internacionalno radno iskustvo, imaće prednost pri prijavljivanju.

Odabran kandidat iz naše države dobiće priliku da se pridruži odabranim kandidatima iz 26 METRO zemalja. Svi zajedno učestvovaće u dvogodišnjem školovanju i programu pripreme za preuzimanje menadžerskih funkcija unutar METRO Grupe.

Obučavanje i sticanje praktičnog iskustva odvijaće se u Srbiji i inostranstvou, a uključiće i Diseldorf – centralu kompanije METRO Cash & Carry.

Svoje radne biografije i motivaciono pismo (na engleskom jeziku) svi zainteresovani kandidati mogu poslati do 31. maja mejlom na adresu [email protected].

Prva faza u eliminaciji kandidata vrši se na osnovu radnih biografija i motivacionih pisama, nakon čega sledi intervju sa predstavnicima Odeljenja ljudskih resursa METRO Cash & Carry Srbija.

Selekcija će konačno biti završena polovinom juna, a edukacija odabranog kandidata će početi na jesen 2015. godine.

Ostale prakse pogledajte OVDE.

18/05/2015 15:25

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments