Prijavljivanje mladih za program radnih praksi

30/07/2015 11:34

Prijavljivanje mladih za program radnih praksi

Javni konkurs za program radnih praksi u privrednim društvima na teritoriji Srbije, koji je raspisala Beogradska otvorena škola u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, otvoren je do 9. avgusta.

Konkurs je namenjen mladim ljudima koji žele da steknu radno iskustvo u struci i unaprede svoja znanja. Na konkurs se mogu prijaviti mladi nezaposleni ljudi i studenti završnih godina studija sa teritorije Srbije. 

Program radnih praksi traje četiri meseca, a Beogradska otvorena škola će omogućiti praktikantima i skromnu novčanu nadoknadu koja će pokriti troškove toplog obroka i lokalnog prevoza.

Praktikanti koji budu odabrani za ovaj program imaće svoje mentore iz privrednog društva u kom budu na praksi.

Lista privrednih društava u kojima će se održavati radne prake nalazi se ovde.

Zainteresovani kandidati za radnu praksu nakon odabira konkretne pozicije šalju svoju radnu biografiju i motivaciono pismo sa jasnim nazivom pozicije za koju se prijavljuju, mejlom na adresu [email protected].

Jedan kandidat može da se prijavi za više pozicija, odnosno za one za koje ispunjava kompletne uslove koji su navedeni u tekstu konkursa.

Prijavljivanje se sastoji i od popunjavanja onlajn formulara.

Više informacija može se dobiti u Centru za vođenje karije i savetovanje Beogradske otvorene škole, slanjem mejla na adresu [email protected].

Program se sprovodi u okviru projekta “PRAKSAM – Uvođenje mladih u svet rada kroz radne prakse”, koji je finansijski podržan od strane Ministarstva omladine i sporta.

Ostale prakse pogledajte OVDE.

30/07/2015 11:34

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments