Podstrek za najbolje: International School nagrađuje uspešne učenike!

07/06/2021 12:54

Podstrek za najbolje: International School nagrađuje uspešne učenike!

Najsavremenija Cambridge srednja škola u regionu poziva sve talentovane, ambiciozne i vredne učenike da i ove godine konkurišu za neki od četiri podstreka za najbolje koje poklanja International School.

Ako je vaše dete pokazalo da mu sjajno idu brojevi, jezik ili neki sport, sada je prava prilika da mu obezbedite kvalitetno obrazovanje u moderno opremljenoj školi. International School je pravi izbor za ambiciozne sportiste, umetničke duše i radoznale sveznalice.

Podstrek za genijalce, vukovce i sportiste

U okviru podstreka za najbolje učenike International School nagrađuje učenike u četiri različite kategorije:

  • „Genius Mundi”;
  • „Zdravko”;
  • „UM-etnost”;
  • „Vukovac”.

Saznajte sve o pogodnostima školovanja u International Schoolu »

„Genius Mundi” i „Vukovac” samo su neki od vrednih podstreka koje će dodeliti International School. Oni su namenjeni talentovanim učenicima koji su postigli dobre rezultate na raznim republičkim, regionalnim ili svetskim takmičenjima, onima koji žele da se pripreme za prestižne fakultete u Srbiji i inostranstvu i odlikašima sa Vukovom diplomom.

Među odabranim učenicima koji će imati umanjenu školarinu od 10% do 100% naći će se i oni koji su u društvu poznati kao sveznalice i radoznalci, oni koji vole da istražuju svet oko sebe i stalno otkrivaju nešto novo. A zahvaljujući posebno osmišljenom programu „Zdravko”, u savremenim uslovima moći će da se školuju i vrsni sportisti, dok talentovani mladi umetnici imaju priliku da konkurišu za „UM-etnost”.

Svi koji žele da se prijave za bilo koji od ova četiri programa podsticaja mogu to da urade najkasnije do 30. juna.

Ko može da konkuriše?

„International School se od ostalih srednjih škola izdvaja pre svega po inovativnom pristupu u radu sa učenicima i kreativnoj nastavi na engleskom jeziku po Cambridge programu. Težimo da pripremimo učenike za svet budućnosti. Da bismo bili stvarno drugačiji, prišli smo svakom učeniku kao pojedincu, uvažavajući različitosti i diverzitet talenata, kompetencija i postignuća, zbog čega se svake godine trudimo da obezbedimo najkvalitetnije internacionalno školovanje svim učenicima koji su to svojim predanim radom i zaslužili”, objašnjava Zorana Živanović, direktorka škole, i poziva sve učenike da se prijave za program u kom se pronalaze i koji će nastaviti da neguje njihov talenat.

Svi oni koji ispunjavaju uslove konkursa mogu da se prijave za podstrek za najbolje International Schoola, koji omogućava školovanje po povlašćenim uslovima. Izabrani učenici će imati priliku da se školuju u najmodernijoj Cambridge školi u Srbiji i tako steknu praktična znanja i veštine i međunarodno priznate diplome koje će im otvoriti vrata prestižnih univerziteta širom sveta.

International School – stvarno drugačija škola za uspešnu budućnost

Učenici International Schoola imaju interdisciplinarne i kreativno osmišljene časove u moderno opremljenim učionicama – Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, kakvim se mogu pohvaliti samo najmodernije škole sveta. 

Učenici International Schoola koriste najnovije tehnologije poput iPada, interaktivnih tabli i stolova, Amazon Echo uređaja, Samsung Gear VR naočara, 3D štampača, skenera i olovaka, a znanje bogate pomoću brojnih obrazovnih aplikacija. Oni domaće zadatke šalju preko DL platforme, časove mogu da prate i online, a roditelji sve informacije dobijaju preko specijalizovanog Portala za roditelje.

Pored akreditacije Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, International School radi i po akreditovanom planu i programu Univerziteta u Kembridžu, što ga svrstava među najbolje internacionalno orijentisane srednje škole sa Cambridge programom u regionu.

Ne propustite priliku da i vaše dete postane učenik International Schoola po povlašćenim cenama. PRIJAVITE SE OVDE najkasnije do 30. juna.

07/06/2021 12:54

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments