Kako da vaš školarac dobije bolju ocenu iz matematike

11/01/2018 15:33

Kako da vaš školarac dobije bolju ocenu iz matematike

Poklonite svom detetu mesec dana zanimljivog vežbanja matematike po ceni jednog privatnog časa.

Novogodišnji praznici su prošli, a kraj prvog polugodišta je sve bliži. Vama i vašem detetu najveću glavobolju zadaje matematika, a vi još uvek nemate pravi način da mu pomognete? Spremili smo poklon koji će od vašeg deteta stvoriti matematičara koji više neće misliti da je ovaj predmet dosadan i nezanimljiv. Učenje matematike na internetu je pravo rešenje za njega!

Uz OKmatematiku, onlajn platformu za učenje matematike, vaše dete će naučiti matematiku na zanimljiv način i brzo doći do bolje ocene. Ako do 24. januara odlučite da mu poklonite časove u online školi matematike za jedno polugodište, uz njih ćete dobiti i časove za drugo polugodište ove digitalne škole potpuno besplatno.

Prijavite se odmah!

Zašto je OKmatematika pravi izbor

Treba vam mnogo da se setite kada ste poslednji put videli dete kako zadovoljno sedi i vežba matematiku, još više kako orno odlazi na privatne časove kod profesora? Šta ako vam kažemo da je učenje uz OKmatematiku kao igranje igrica? Matematika može da bude veoma laka i zanimljiva ako se uči na pravi način.

Uz OKmatematiku vaše dete će se na moderan način upustiti u interesantan svet geometrije, jednačina i ostalih matematičkih oblasti, a interaktivne video-lekcije sa postupnim rešenjima svakog zadatka znatno će mu pomoći da uči s razumevanjem. Da bi znanje bilo dobro utemeljeno, tu su testovi nakon svake pređene lekcije.
U slučaju da su mu neophodne neke smernice ili pojašnjenja lekcija, uvek može da pita OKprofesora na online času. ali i da se u svakom momentu podseti zaboravljenog, zato što su mu snimci online časa – uvek dostupni.

Uz moderne uređaje do bolje ocene

Zbog obaveza na poslu često nemate vremena da proveravate da li vaše dete uči matematiku, a opet, ocene na testovima su daleko od onoga što vi očekujete? Ukoliko mu uz to i ne odgovaraju termini koje mu privatan profesor zakazuje, veća je verovatnoća da će otpor prema matematici samo da raste.
Kada vaše dete vidi da OKmatematiku može da ponese bilo gde i da je uči sa mobilnog uređaja, tableta, laptopa ili računara i da pritom bira vreme koje mu odgovara, postaće mu veran saveznik.

Dva polugodišta po ceni jednog

Ako ste odlučili da detetu poklonite zanimljivu matematiku i savremen način učenja koji će mu dodatno pomoći da ima bolju ocenu iz matematike, iskoristite specijalnu ponudu koju je OKmatematika pripremila za vas. Umesto jednog uobičajenog polugodišta, dobićete i drugo, i to potpuno besplatno!

Zahvaljujući modernoj tehnologiji i OKmatematici, vaše dete će briljirati na kontrolnim i pismenim zadacima.
Prijavite se i pomozite svom detetu da lako dođe do boljeg uspeha u školi!

11/01/2018 15:33

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments