Prenosivi solarni punjač

23/10/2015 15:13

Prenosivi solarni punjač

U današnjem ubrzanom svetu moderno tehnologije, sve mora biti prilagođeno uređajima koje koristimo svakog dana i bez kojih više ne možemo da funkcionišemo.

Mobilni telefoni, laptop i tablet računari odavno su postali deo svakodnevnog života, a upravo je njihova prenosivost pomogla u tome.

Međutim, oni imaju i mane, a to je potreba za redovnim punjenjem baterija. Veliki broj proizvođača trudi se da baš na ovom tržištu postavi standard i ponudi najbolje rešenje.

Jedan od način da se istaknu na tržištu brojnim proizvođačima bio je ulazak u polje maloh solarnih panela koji će pomoći u punjenju baterija,

Ali i u ovome može biti poteškoća, koje je za sada jedino kompanija WAACS uspela da reši – svojim potpuno fleksibilnim panelima.

punjacNaime, ono što oni nude kao solarni punjač izgleda kao obična baterija. Međutim, upravo je to ono po čemu se oni izdvajaju od drugih.

Najsavremeniji i najfuncionalniji solarni punjač napravljen je tako da može da se smota i prenese – u džepu. Kada vam je potreban za punjenje nekog svog mobilnog uređaja – dovoljno je samo da ga razmotate i kablom spojite sa uređajem koji želite da napunite.

Kvalitetna izrada i sjajan dizajn ovog punjača nije jedino zbog čega deluje korisno. Naime, ovaj uređaj možete koristiti i kao skladište energije za svoj telefon ili tablet računar.

Ukoliko solarne panele izložite suncu u bilo kom trenutku možete skupiti i skladištiti energiju za vreme kada vam bude potrebno da napunite bateriju na telefonu. A to ćete učiniti povezivanjem mobilnog uređeja za ovaj punjač – USB kablom.

23/10/2015 15:13

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments