Fejsbuk ukinuo “Explore Feed”!

06/03/2018 09:45

Fejsbuk ukinuo “Explore Feed”!

Kako su ga nazvali iz Fejsbuka, “test Explore Feed” je završen, te će se objave svih lajkovanih stranica i grupa vratiti na naslovnu stranicu (home page) Fejsbuk korisnika.

U otkorbu prošle godine, Fejsbuk je uveo opciju u kojoj se na naslovnoj stranici Fejsbuka ne pojavljuju objave stranica i grupa koje su korisnici lajkovali. Umesto toga, na posebnoj stranici Explore Feed bilo je moguće videti novosti na lajkovanim stranicama.

Ovo je korisnicima Fejsbuka donekle odgovaralo, budući da su konačno mogli da vide šta im prijatelji rade i nisu bili “bombardovani” sadržajem lajkovanih stranica, grupa i sl. Ipak, Fejsbuk je odlučio da ukine Explore Feed, te se sve ponovo vratilo na staro.

Ukinut Explore Feed

“Stalno isprobavamo nove opcije, menjamo dizajn i rangiramo te promene kako bismo Fejsbuk poboljšali. Neke od tih primena, kakvi su uživo videi i gifofi su naišli na odličnu ocenu, neki pak i nisu. Jedna od tih novosti jeste i Explore Feed, te smo odlučili da ga ukinemo”, objavljeno je iz kompanije Fejsbuk.

Kako se dalje navodi u saopštenju, prema anketama, ljudima se ne sviđa da imaju dve stranice za praćenje novosti i pokazano je da uvođenjem zasebnog odeljka namenjenog isključivo stranicama, nije omogućilo ljudima da se bolje povežu sa prijateljima i porodicom.

06/03/2018 09:45

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments