Umetnički konkurs za plakat na temu “Putevi slobode”

16/03/2016 16:44

Umetnički konkurs za plakat na temu “Putevi slobode”

Internacionalni umetnički nagradni konkurs “Putevi slobode”, koji je raspisao Studentski kulturni centar Novi Sad, otvoren je do 20. aprila.

Na ovaj konkurs se mogu poslati radovi koji na umetnički način prikazuju viđenje ove teme, a koji do sada nisu bili objavljivani ili publikovani.

Jedan autor, odnosno autorka, mogu na konkurs poslati najviše četiri rada.

Prijavljivanje na konkurs se vrši slanjem mejla na adresu [email protected], sa naznakom: “Prijava za Konkurs Putevi slobode”.

Radovi koji se šalju za konkurs moraju biti u digitalnom formatu (300 dpi), a uz rad ili link sa kog se on može preuzeti potrebno je poslati i ime i prezime autora, telefon, ulicu i mesto stanocanja, kao i naziv rada.

Najbolji plakat biće nagrađen, a organizatori zadržavaju pravu da bez naknade, za potrebe web-sajta, publikacija, propagandnih aktivnosti, marketinških kampanja i drugih propratnih događaja u vezi sa delatnostima Ustanove SKCNS upotrebe prijavljene radove.

Autori ostaju isključivi vlasnici i nosioci prava nad svojim autorskim delima.

Konkurs je raspisan u sklopu manifestacije “Ritam Evrope!”, kojom se obeležava 9. maj – Dan borbe nad fašizmom.

“Ritam Evrope!” obuhvata niz kulturnih dešavanja, od izložbi, tribina, svirki i govornih programa do velikog koncerta na Trgu Slobode u Novom Sadu.

16/03/2016 16:44

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments