Škola poslovnih veština traži nove članove tima

21/01/2015 16:09

Škola poslovnih veština traži nove članove tima

Konkurs pod nazivom “Izaberi sebe” raspisala je Škola poslovnih veština. Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 15. februara 2015. godine.

Škola poslovnih veština traži nove članove koji će postati deo njihovog organizacionog tima. Konkurs važi za studente osnovnih, mester i doktorskih studija, ali i za one koji su nedavno diplomirali.

Prijava se vrši slanjem mejla na adresu [email protected]. Obavezno je naglasiti za koji sektor organizacionog tima je prijava, a ovi sektori su u ponudi:

  • Marketing i odnosi sa javnošću: kandidati koji se prijave za ovaj sektor moraju biti spremni da promovišu aktivnosti i projekte, da osmišljavaju kreativne kampanje, da kreiraju marketinške strategije, da se bave istraživanjem tržišta, da obavljaju poslove imejl-marketing i video-marketinga, da se bave marketingom na društvenim mrežama, da pišu najave, kao i da daju izjave za medije i gostuju u programima televizije i radija.
  • Ljudski resursi: kandidati koji konkurišu za sektor Ljudski resursi organizovaće i sprovoditi radionice, vršiće selekciju polaznika i komunicirati sa njima, izrađivaće evaluacije i različite vrste evidencija, tim-bilding, ali i organizaciju ostalih aktivnosti.
  • Finasije i korporativni odnosi: ovaj sektor podrazumeva komunikaciju i aktivnosti sa organizacijama, kontaktiranje firmi i državnih ustanova, osmišljavanje novih projekata, konkurisanje za fondove, pisanje biznis plana i planiranje budžeta.
  • Dizajn: kreativan rad u ovom sektoru podrazumeva dizajniranje plakata i ostalih promotivnih materijala, kao i uređivanje veb sajta.

Ostale nagradne konkurse pogledajte OVDE.

21/01/2015 16:09

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments