Video konkurs za mlade studente

26/09/2014 11:21

Video konkurs za mlade studente

Sajt internationalstudent.com je otvoren za prijave za video konkurs. Potreban im je najbolji video koji možete da snimite, a koji govori o tome gde biste studirali u inostranstvu, i ne treba da bude duži od pet minuta. Ukoliko već studirate u inostranstvu, video može da bude o bilo kom putovanju na koje biste išli. Tokom godina, bilo je dosta vrsta takmičenja i pobednika – najbolje animacije, kreativni filmovi, talentovani izvođači, najbolja videografija i ubedljive priče.

Da biste mogli da se prijavite na konkurs, treba da imate 18 godina ili više, i da ste već upisani na neki fakultet, ili planirate da se upišete na neki fakultet van vaše zemlje.

Rok za prijavljivanje je 23:59h, sreda, 22. oktobar 2014. godine. Postoji par pravila na koja treba obratiti pažnju prilikom prijavljivanja:
Ukoliko trenutno studirate van svoje zemlje, vaš video može da opiše bilo koje putovanje na koje biste išli. Ukoliko trenutno ne studirate u inostranstvu, vaš snimak mora da opiše gde biste studirali u inostranstvu.

  • Video ne treba da sadrži reči “dream” i “journey”.
  • Video treba da bude visokog kvaliteta, najbolje da bude HD rezolucije.
  • Snimajte najboljim kvalitetom zvuka kojim možete. Ukoliko ne može da se čuje ili razume ono što govorite, nećete privući pažnju.
  • Nagrada za pobednika iznosi 4.000 dolara. Postoje i nagrada publike, kao i nagrade za druga mesta.

Postoji nekoliko načina za prijavu na konkurs:

  • Postavite svoj video na Vimeo (ovo je najbolji način), YouTube ili neki drugi onlajn video servis. Zatim treba da pošaljete imejlom link do video snimka.
  • Ukoliko postavite svoj video na neki onlajn servis za deljenje poput ovih: Dropbox, Google Drive, Box, i slični, treba da pošaljete link putem imejla i da u podešavanjima odaberete da video bude javan.
  • Možete svoj snimak da pošaljete putem DVD-a.

Takođe, potrebno je poslati prijavni formular sa linkom do videa na sledeću imejl adresu: [email protected]

Website: www.internationalstudent.com/contest
Oblast: Foto i video konkursi
Zemlja: Sjedinjene Američke Države,
Jezik: Engleski

Ostale nagradne konkurse možete pogledati OVDE

26/09/2014 11:21

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments