Foto konkurs “Bačka Topola u detaljima”

17/07/2016 09:32

Foto konkurs “Bačka Topola u detaljima”

Biblioteka “Eržebet Juhas” i Opština Bačka Topola raspisali su tradicionalni konkurs za umetničku fotografiju pod nazivom “Bačka Topola u detaljima”.

Krajnji rok za slanje radova na konkurs je 15. avgust 2016. godine.

Na konkursu mogu učestvovati svi zainteresovani građani i građanke, a svaki autor može poslati najviše pet fotografije urađenih u digitalnoj tehnici (serije fotografija neće biti prihvaćene).

Radovi se dostavljaju pod šifrom na CD-u ili drugom digitalnom nosaču podataka, a u zatvorenoj koverti potrebno je priložiti rešenje šifre, odnosno ime i prezime autora/autorke, adresu, broj telefona, mejl adresu, tačno mesto, vreme i nazov fotografije.

Duža strana fotografije treba da bude veličine najmanje 2000 piksela.

Radovi se šalju na adresu: Biblioteka „Eržebet Juhas”, 24300 Bačka Topola, Glavna 16.

Više informacija o konkursu dostupno je pozivom na broj telefona 024 711 725 ili 063 852 8543.

Radove prispele na konkurs ocenjivaće stručna komisija, a izabrani autori i autorke biće pismenim putem obavešteni o rezultatima. Najbolji će dobiti diplome i vredne nagrade.

Učesnici prijavljujući se prihvataju sve uslove konkursa i izjavljuju da su slike njihove i da ne krše autorska prava druge osobe. Učešćem na konkursu autori su saglasni da radovi budu objavljeni na zidnom kalendaru i na promotivnim materijalima, suvenirima Turističke organizacije opštine Bačka Topola. Izabrani kandidati će biti nagrađeni onim promotivnim materijalima i suvenirima za koje će se koristiti njihove fotografije.

Najbolji radovi pristigli na konkurs biće prezentovani na izložbi koja će se organizovati u septembru mesecu, u okviru obeležavanja Dana Bačke Topole. Za vreme trajanja izložbe putem projekcije biće prikazan rad svakog učesnika.

17/07/2016 09:32

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments