Napravite poster za Snupija

14/10/2015 09:42

Napravite poster za Snupija

Konkurs za autora postera za filmsko ostvarenje “Snupi i Čarli Braun; film o Klinjama 3D”, raspisao je distributer “MegaKom Film”.

Nagradni konkurs je namenjen svima koji vole animirane filmove i dizajn.

Ovaj film će se u bioskopima naći 5. novembra, dok je konkurs za poster otvoren do 22. oktobra 2015. godine.

Umetnik Vladimir Vesović će odabrati najbolje postere, dok će autori biti nagrađeni velikim plišanim Snupijem i još nekim nagradama koje su inspirisane filmom.

Osim postera koji će biti zvanični poster filma, Vesović će odabrati i postere koji će biti odštampani i predstavljeni na “Izložbi o Klinjama”, koja se otvara u holu Delta Sitija, 25. oktobra.

Na konkurs se mogu slati originalni posteri bez vizuelnih elemenata iz filma ili elemenata sa originalnog filmskog postera, a mogu se koristiti sve tehnike pri izradi postera.

Na posteru se mora nalaziti naziv filma “Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama 3D”, kao i informaciju “U bioskopima od 5, novembra”.

Poster mora biti u dimenzijama 50×70 sentimetara, 300 dpi (.tif format).

Rad se šalje putem nekih od besplatnih servisa za transfer – sendspace.com, wetransfer.com – ili mejlom na adresu [email protected].

Krajnji rok za slanje radova je 22. oktobar.

Radove koje odobri žiri biće objavljeni na Facebook strani MegaKom Filma.

Imena autora, čiji će se radovi naći na “Izložbi o Klinjama”, biće objavljena 23, oktobra na sajtu MegaKom Filma.

Na filmu su se Snupi i Čarli Braun poslednji put pojavili 1980. godine – “Bon Voyage, Charlie Brown (And Don’t come Back!)”, čiji je producent bio sin kreatora Čarlsa Šulca, Greg Šulc.

Čarli Braun je sa svojom družinom najčešće prikazan u stripu, čije je originalno ime “Peanuts”, a koji u američkim novinama izlazi od 1950. godine.

14/10/2015 09:42

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments