Konkurs za Sony World Photography Awards

10/09/2014 10:55

Konkurs za Sony World Photography Awards

Ovo takmičenje je poznato širom sveta kao vodeće globalno takmičenje u fotografisanju današnjice. Nagrade su posvećene podržavanju i negovanju fotografisanja. Godišnja gala ceremonija i dodela nagrada se održava u Londonu, i na njoj će biti neka od najboljih postignuća savremene fotografije.

Postoji pet takmičenja za Sony World Photography Awards, a možete se prijaviti za više od jednog. To su:

  • Takmičenje za profesionalce: Prijavite se za ovo takmičenje ako smatrate da ste sposobni da osvojite glavnu nagradu “L’iris d’Or”, koja podrazumeva titulu “Sony World Photography Awards Photographer of The Year” i 25.000 američkih dolara. Postoji 45 kategorija u ovom takmičenju, koje možete da vidite na ovom linku.
  • Otvoreno takmičenje: Ovo takmičenje je najbolje za amatere fotografe i entuzijaste. Sadrži deset kategorija i možete da osvojite titulu “Sony World Photography Awards Open Photographer of The Year” i novčanu nagradu u iznosu od 5.000 američkih dolara.
  • Studentsko takmičenje: Organizatori žele da fotografišete predmet ili scenu koja za vas simbolizuje modernu kulturu. To može da bude modni detalj, stolica, frizura, bilo šta za šta smatrate da je odraz današnjeg društva. Mogu da budu senzacionalističke, niskog tonaliteta, fotografije nastale u deliću sekunde ili iscenirane fotografije.
  • Nagrada za mlade: Ovo takmičenje je namenjeno za osobe mlađe od 19 godina. Postoje tri kategorije: kultura, okolina i portreti. Pobednik će dobiti titulu “Sony World Photography Awards Youth Award Winner”, kao i opremu od Sonija i druge nagrade.

Da biste se prijavili, kliknite na linkove kategorija koje možete naći u tekstu iznad. Možete da se prijavite na koliko god želite takmičenja, s tim da treba da budete kvalifikovani za njega. Pobednici svakog takmičenja će takođe dobiti put u London i smeštaj da bi mogli da prisustvuju gala ceremoniji 23. aprila 2015. godine u Londonu.

Website: worldphoto.org/help
Oblast: Fotografija
Jezik: Engleski

Ostale nagradne konkurse pogledajte OVDE

10/09/2014 10:55

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments