Konkurs – PigPrints International Drawing and Etching Prize for Students

11/03/2015 11:15

Konkurs – PigPrints International Drawing and Etching Prize for Students

Grafički studio i onlajn galerija koja se nalazi u Milanu PigPrints poziva studente širom sveta da pošalju svoje radove za njihovo takmičenje pod nazivom 1st International Drawing+Etching Student Prize 2015.

Website: contestwatchers.com
Oblast: Likovna umetnost, dizajn
Nivo studija: Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa: Umetnost i dizajn
Jezik: engleski
Email za prijavu: [email protected]
Nagrada: pobednik će osvojiti novčanu nagradu u vrednosti od 1.000 evra i zadržaće 50% od izdanja, koje će biti štampano u najmanje 50 primeraka.
Rok za prijavu: 15. april 2015. godine
Otvoren za: studente širom sveta koji pohađaju umetničku školu, školu za dizajn, fakultet tokom školske 2014-2015 godine. Sudenti koji su diplomirali 2014. godine takođe mogu da učestvuju.

Svrha nagrade je pružanje mogućnosti studentima da proizvedu svoj rad u ograničenom izdanju. PigPrints će dodati njihovo delo postojećem spisku afirmisanih umetnika koji su već deo galerije ili će se pridružiti u budućnosti. Osim toga, PigPrints želi finansijski da doprinese studijama pobednika. Zbog toga, oni ne daju samo priliku za uobičajeno izlaganje rada, već  i novčanu nagradu

Kvalifikovanost

Konkurs je otvoren za studente širom sveta, koji imaju 18 i više godina i  pohađaju umetničku školu, školu za dizajn, fakultet tokom školske 2014-2015 godine. Sudenti koji su diplomirali 2014. godine takođe mogu da učestvuju.

Nagrada

Pobednik će osvojiti novčanu nagradu u vrednosti od 1.000 evra i i zadržaće 50% od izdanja, koje će biti štampano u najmanje 50 primeraka. Sve troškove publikacije pokriva PigPrints.

Prijavljujete se na sledeći način:

  • Popunite prijavni formular.
  • Skenirajte ili fotografišite u visokoj rezoluciji vaš rad i napravite fotografiju sledećeg formata: širine 1024 piksela ( duža strana), 72dpi, Jpeg, Rgb ili grayscale.
  • Imenujte vaše radove vašim punim imenom i to: prezime_ime.jpg. Ako želite da pošaljete još jedan vaš rad, imenujte ga prezime_ime.jpg_2.jpg.
  • Pošaljite radove na [email protected]. Polje subjekat vašeg imejla popunite sa PigPrints Prize 2015 i vaše puno ime (pr. Prezime Ime PigPrints Prize 2015). Ne zaboravite da priložite i vaš prijavni formular! Imenujte ga kao i vaše radove prezime_ime.pdf. Ako imate problema sa PDF formatom, prijavite to u vašem prijavnom imejlu.
  • Ako šaljete više radova, pošaljite svaki rad u pojedinačnom imejlu. Radovi poslati nakon navedenog datuma, neće biti prihvaćeni.
  • Putem Paypal linka, platite 10 evra za svaki unos. Vaša Paypal imejl adresa mora biti ista kao i adresa putem koje šaljete vaše radove. Poseban prijavni obrazac i kotizacija zahtevaju se za svaki unos. Vaša prijava će biti završena tek po primanju uplate.

Rok za prijavu je sreda 15. april 2015. godine.

Potvrda o prijemu vaše prijave biće poslata nakon prijema vašeg unosa i uplate.

Zvanična veb stranica.

Ostale nagradne konkurse pogledajte OVDE

11/03/2015 11:15

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments