Džejms Dajson nagradni konkurs za studente

25/03/2015 09:33

Džejms Dajson nagradni konkurs za studente

Fondacija Džejms Dajson otvorila je ovogodišnje izdanje svog međunarodnog studentskog takmičenja izazivajući mlade inženjere i naučnike širom sveta da razviju ideje koje rešavaju problem. Novina ove godine jeste da studenti iz Hong Konga i Tajvana takođe mogu da učestvuju.

Website: www.jamesdysonaward.org
Nagrada: novčana nagrada u rasponu od 3.500 dolara do 45.000 dolara.
Rok za prijavu: 2. jul. 2015. godine.
Otvoren za: studente inženjerstva ili dizajna.

Džejms Dajson Nagrada izaziva učesnike da “dizajniraju nešto što rešava problem”.

Nagrada slavi genijalnost, kreativnost i održivi inženjering. Učesnici moraju biti, ili su u poslednje četiri godine bili upisani najmanje jedan semestar u osnovne ili master studije inženjerstva ili dizajna na univerzitetu u zemlji koji ispunjava uslove.

Kvalifikovanost

Pojedinačne ili timske prijave mogu se podneti. Ne postoji ograničenje broja prijava po učesniku. Prihvata se samo dizajn proizvoda, industrijski dizajn ili inženjerski projekat.

Moraćete da obezbedite zvaničnu dokumentaciju da bi potvrdili da studirate  iženjerstvo ili dizajn (ili da ste u poslednje 4 godine stekli zvanje diplomiranog inženjera ili dizajnera) na univerzitetu u zemlji koja može da učestvuje.

Možete priložiti dokument u PDF, MS WORD ili JPEG formatu koji potvrđuje status studenta ili diplomiranja. Primeri odgovarajuće dokumentacije su: kopije, potpisano pismo od profesora ili dekana, raspored predavanja sa datumom, izveštaj o ispitima ili diploma.

Nagrade

  • Nacionalni pobednici: 3500$ + Džejms Dajson nagradni sertifikat,
  • Međunarodni drugoplasirani učesnici: 7500$ + Džejms Dajson nagradni sertifikat,
  • Međunarodni pobednik : 45.000$ studentu ili timu + nagrada od 7,500$ njihovom fakultetu + Džejms Dajson nagradni sertifikat.

Prijava

Za učešće registrujte se OVDE. Učešće se ne naplaćuje.

Često postavljana pitanja.

Za više informacija posetite zvaničnu veb stranicu.

25/03/2015 09:33

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments