UrLiK: Konkurs za mlade umetnike

18/04/2016 10:43

UrLiK: Konkurs za mlade umetnike

UrLiK – grupa za razvoj kulturnog aktivizma raspisala je konkurs za predstavljanje radova mladih umetnika na manifestaciji “Urlik Umetnosti ispred forme 3.0”.

Konkurs je otvoren do 5. maja, a realizacija manifestacije zakazana je za period od 4. do 10. juna u Subotici.

“Urlik Umetnost ispred forme 3.0” je manifestacija namenjena pre svega mladim ljudima, a svi koji pišu poeziju, prozu, komponuju, sviraju, snimaju kratke filmove, izvode performanse ili se bave nkim drugim vidom umetnosti i žele “svojih pet minuta” mogu se prijaviti na ovaj konkurs.

Prijava mora da se sastoji od tri pesme, kratke priče, muzike koju umetnik stvara ili koju bi interptetirao u svom maniru, filma, opisa performansa i slično.

Pored radova za prijavu je potrebno poslati i kratku biografiju autora ili autorke.

Prijave se šalju mejlom na adresu [email protected] sa naznakom u naslovu “Prijava za UG3 _ ime i prezime”, ili poštom na adresu: UG Urlik, 9. Nova 86, 24109 Subotica, PAK: 451707, sa naznakom “Za konkurs UG3”.

Rezultate konkursa učesnici mogu videti 15. maja.

Više informacija o konkursu može se dobiti slanjem mejla na adresu [email protected].

“Urlik Umetnost ispred forme 3.0”, na kojoj će se mladi umetnici predstaviti, biće održan od 4. do 10. juna u prostoru Klein house / social bar & art gallery u Subotici.

Otvaranje manifestacije planirano je za 20 časova, a ulaz će biti besplatan.

Grupa za razvoj kulturnog aktivizma UrLiK nije u mogućnosti da snosi troškove dolaska na manifestaciju i smeštaja za mlade van Subotice. Sve potrebne intrumente i rekvizite je neophodno da umetnici sami ponesu ukoliko ih Grupa Urlik nema u svom posedu.

Program realizuje UG Urlik – Grupa za razvoj kulturnog aktivizma u saradnji sa Udruženjem „Kružok Most” – Novi Sad (Híd Kör Egyesület – Újvidék), Kancelarijom za mlade Grada Subotica i Klein House d.o.o. kompanijom kreativne industrije.

18/04/2016 10:43

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments