Promenite život na bolje u 2016. godini!

31/12/2015 08:48

Promenite život na bolje u 2016. godini!

Da li ste razmišljali o tome da konačno promenite nešto u svom životu – na bolje? Ovo je pravo vreme za donošenje odluka. Obezbedite sebi srećnu i uspešnu budućnost.

Novogodišnja akcija ITAcademy-e, koja traje do 2. januara, omogućava svim zainteresovanim da se upišu po najnižoj ceni u toku godine.

Ukoliko želite da se školujete za neko od najplaćenijih zanimanja sada je pravo vreme da započnete, jer ćete školovanje platiti po duplo nižoj ceni od samo 999 evra, odnosno samo 68 evra mesečno za plaćanje u ratama.

Ova jedinstvena prilika promeniće vam životu u 2016. godini, jer ćete osigurati sebi uspeh, a sledeću godinu dočekaćete uz posao i platu koju priželjkujete. Upravo akcija ITAcademy-je može biti odlična prilika da donesete najbolju novogodišnju odluku za 2016. godinu.

Otvorite sebi novi svet, zakoračite sigurno u svoju srećnu i uspešnu budućnost. Opredelite se za nešto što je vredno i što će trajati i nakon što izblede sve vaše druge kratkotrajne novogodišnje odluke.

Započnite 2016. godinu sa novom nadom i verom u to da su promene moguće i da mogu biti veoma dobre. Početak godine je trenutak kada bi trebalo da napravite prvi korak ka svojoj srećnoj i uspešnoj budućnosti. Kada jednom donesete odluku, nove mogućnosti će se otvarati pred vama iz dana u dan.

Školovanje koje nudi ITAcademy može vam promeniti život na svim poljima i omogućiti da 2017. godinu dočekate srećniji, uspešniji i mnogo zadovoljniji.

Akcija za upis na ITAcademy po najnižim cenama traje do 2. januara 2016. godine, a prijave se nalaze OVDE.

Izaberi neki od programa na ITAcademy.

  • Programiranje – školovanje za najtraženije i najplaćenije zanimanje programeraDizajn&Multimedija – odsek namenjen svima koji žele da svoj talenat pretvore u dobro plaćen posao dizajnera, eksperta za grafički dizajn, web, multimediju.
  • Administracija mreža – zanimanja koja omogućavaju stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći izbor kompanija za zapolenje
  • IT poslovanje – idealno za osobe koje žele da postanu stručnjaci za e-poslovanje, online marketing, internet prodaju ili vođenje IT projekata
  • CAD – stiče se veštine koje služe za projektovanje, crtanje, dizajniranje – kao što to profesionalci rade
  • Razvoj mobilnih aplikacija – namenjeno onima koji žele da nauče da prave aplikacije za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme, koji danas pokreću sve mobilne uređaje, kao što su smart telefoni ili tablet računari
31/12/2015 08:48

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments