5 malih trikova za uredniji dom

11/05/2018 10:49

5 malih trikova za uredniji dom

Kako bi vaš dom bio komforan, prostor mora biti uredan i organizovan. Dovoljno je par minuta i malo praktičnosti. Predstavljamo vam nekoliko malih trikova za organizaciju i uređenje prostora u domu.

Kutija za čaj

Nagomilane, poluprazne kutije za čaj u kuhinjskom ormariću, zauzimaju prostor i ne deluju uredno. Pokupite sve kesice čaja i odložite ih u plastičnu kutiju.

Prostor za sredstva za čišćenje

Ugradite plastičnu šipku od zida do zida ormarića, pa zatim na nju okačite fajtalice. Iskoristite maksimum prostora i budite praktični.

Rešite se kamenca

Kamenac često zadaje muke i bele površine na slavini i tušu nisu prizor kom se radujemo. Sipajte malo sirćeta u kesu, pa je vežite za slavinu. Sirće ili limun su pravo rešenje za borbu protiv kamenca.

Osvežite prostor

Osveživač vazduha koji koristite u automobilu, možete staviti u ventilacioni otvor i na ovaj način obezbeditit prijatan miris u domu.

Iskoristite hvataljku

Ukoliko imate venecijanere na prozorima, probajte da ih očistite pomoću hvataljke. Naime, obe strane hvataljke obložite prethodno nakvašenim magičnim krpama. Ovaj način omogućiće vam lakše i brže čišćenje.

Roler

Roler za čišćenje garderobe možete upotrebiti i pri čišćenju abažura lampe. Ovakav način čišćenja je praktičan i brz.

11/05/2018 10:49

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments