Da li je ovo najbolji posao na svetu?

02/04/2016 10:18

Da li je ovo najbolji posao na svetu?

Svako ima nešto u čemu je dobar i u čemu uživa, ali nemaju svi tu sreću da za to što vole da rade – budu i dobro plaćeni.

Zar ne bi bilo odlično da vas neko plaća da putujete svetom? Zvuči neverovatno! Ali jedna kompanija nudi upravo to – s tim što ćete usput morati i da uživate u ispijanju piva.

Naime, kompanija “World of Beer” nudi posao za tri srećne osobe koje vole da piju pivo i uživaju u putovanjima kako bi, za ozbiljnu platu, ove dve aktivnosti spojili u jedan posao.

Obaveza zaposlenog u “World of Beer” na ovom radnom mestu jeste da putuje svetom, proba piva sa svih krajeva sveta i da zapisuje svoja iskustva. Za neke je upravo ovo posao iz snova!

Kao zadatak zaposleni će imati da putuju po festivalima i pivarama, da snimaju video izveđtaje i pišu blog i postove na društvenim mrežama o svim svojim iskustvima.

beer-926287_640

Kandidati koji se prijave za ovaj posao moraju biti poznavaoci piva, prijateljski nastrojeni, da vole da komuniciraju i da su spremni da sa drugima podele svoju ljubav prema pivu. Naravno, moraju biti i stariji od 21 godine.

Tri pripravnika će biti plaćena po 12.000 dolara, a osim toga imaće i plaćen smeštaj i troškove puta gde kog da se upute.

02/04/2016 10:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments