Horoskop za petak, 6. januar 2017. godine

05/01/2017 21:00

Horoskop za petak, 6. januar 2017. godine

Dnevni horoskop – petak, 6. januar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Uspeh Vam je na dohvat ruke, a sve što bi trebalo sada da uradite jeste da se fokusirate na jedan posao, odnosno jedan projekat i ne odustajete dok od toga ne napravite ono što ste želeli.

Ljubav: Sa voljenom osobom provodite divne zajedničke trenutke – potrudite se da tako bude što češće. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati ni u šta novo sve dok ne budete “načisto” sa onim što osećate.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Za sada sve ide kako ste planirali, ali to ne znači da možete da se opustite ili prepustite da Vas obaveze nose. Sve dok čvrsto stojite na zemlji i imate jasnu viziju o cilju koji želite da dostignete – sve će biti u redu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da iskoriste priliku i konačno pokažu svoje emocije osobi koja je to odavno trebala da zna. Ako ste u vezi – budite Vi češće inicijator nekih zajedničkih aktivnosti.

Zdravlje: Trebalo bi malo više računa da povedete o ishrani.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte imati previše očekivanja od samo početka saradnje sa nekim novim ljudima, ali nemojte se ni zadovoljavati sitnim uspesima. Postavite neka pravila i standarde od kojih ne bi trebalo da odustajete.

Ljubav: Bez obzira na to u kakvom ste ljubavnom statusu trenutno – postoji mogućnost za promene. Slobodni pripadnici znaka bi mogli da nađu svoju veliku ljubav, dok oni koji su već u vezi mogu doživeti neku transformaciju u odnosu.

Zdravlje: Malo više fizičkih aktivnosti bi Vam zaista prijalo.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: U poslu je veoma važno ne samo koliko znanja i veština imate, već i kako se ponašate u poslovnom svetu. Upravo je to ono na čemu bi trebalo da poradite ili barem da malo više pažnje posvetite tome.

Ljubav: Ako ste trenutno u ozbiljnijoj vezi – trebalo bi da se zapitate čemu vodi takav, odnosno taj odnos i da u tome budete maksimalno objektivni. Ako ste slobodni – nemojte očekivati previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Dobro se osećate.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ukoliko Vas posao koji obavljate ne ispunjava – trebalo bi da za početak pokušate da svim svojim obavezama priđete na neki drugi način, pre nego što odustanete od pokušaja da popravite situaciju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da imaju više hrabrosti i priznaju sovja osećanja osobi za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – budite tolerantniji i obrazriviji prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i aktivnostima u kojima uživate.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemojte na sebe preuzimati previše obaveza, pogotovo onih koje inače niste u obavezi da radite. Štedite energiju za poslove koji su zaista važni za Vas i Vašu karijeru.

Ljubav: Ne zaboravite na romantiku i sponatnost ukoliko želite da osvežite vezu u kojoj se trenutno nalazite. Ako ste slobodni – sada je odličan trenutak da promenite svoj status.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vam neko kvari raspoloženje.


VagaVaga (23. septembar – 22. otkobar)

Posao: Ukoliko se Vi ne izborite za sebe – nemojte očekivati da će iko to uraditi za Vas. Naravno, nije sve tako crno i uvek postoji neko na koga se možete osloniti, ali niko to niju u obavezi da radi.

Ljubav: Ako želite da upoznate neke nove, zanimljive osobe – trebalo bi češće da izlazite i da se družite. Pripadnici znaka koji su u vezi očekuju previše od partnera/partnerke – ali oni ne mogu da Vam čitaju misli!

Zdravlje: Moguća prehlada ili problemi sa sinusima.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako želite da napredujete potrebno je da budete sigurni u svoj cilj, a zatim i da napravite adekvatan plan kako biste uspeli da ispratite svoj napredak iz dana u dan – sve dok ne postignete ono što ste želeli.

Ljubav: Nemojte iz svojih planova isključivati voljenu osobu kako se ne bi osećala zapostavljeno i počela da sumnja u Vaša osećanja. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu.

Zdravlje: Cenite svaki minut svog slobodnog vremena i potrudite se da ga maksimalno iskoristitie.


StrelacStrelac (23. novembar – 19. decembar)

Posao: Ukoliko Vam se čini da “tapkate u mestu”, trebalo bi da se udaljite od svih problema sa kojima se susrećete i pokušate da vidite “širu sliku” kako biste se što lakše izvukli iz osećaja beznađa, koji je potpuno neosnovan.

Ljubav: Trebalo bi da se više posvetite voljenoj osobi i pronađete više nekih zajedničkih aktivnosti u kojima biste mogli da uživate. Ako ste slobodni – ne očajavajte jer ljubav ne možete planirati, ona se samo desi!

Zdravlje: Moguća glavobolja.


JaracJarac (20. decembar – 19. januar)

Posao: Pozitivan stav je ono što Vam fali pored napornog i vrednog rada kako biste što pre došli do jednog od cilja koji ste sebi zacrtali. Nemojte očajavati ili paranoisati – sve se odvija kako treba!

Ljubav: Sa voljenom osobom bi trebalo otvorenije da razgovarate i da imate više poverenja. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo svoje emotivne probleme ili da reše ili da ostave za sobom.

Zdravlje: Stomačni problemi su prolaznog tipa, ipak pazite šta jedete.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ukoliko se pred Vama nalaze ponude za neke nove poslove, možda bi prvo trebalo da proverite da li ste završili sve što ste do sada započeli, pre nego što prihvatite još obaveza.

Ljubav: Ako ste slobodni – budite otvoreniji za neka nova poznanstva. Pripadnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo da puštaju druge da im se mešaju u odnos sa voljenom osobom, jer samo vi možete znati šta se među vama dešava.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina kako biste sačuvali imunitet jakim.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte odustajati na prve znake poteškoća ili prepraka. Setite se koji Vam je cilj i zbog čega sve to radite, kao kako Vam je bilo kad ste tek počinjali i koliko je truda uloženo da biste stigli i dovde.

Ljubav: Ukoliko Vam se čini da je partenr/partnerka neosnovano ljubomorna ili nešto tome slično – inicirajte razgovor o tome. Slobodni pripadnici znaka možda propuštaju da vide pažnju koja im je usmerena od strane jedne osobe.

Zdravlje: Trebalo bi da steknete više nekih zdravih navika.

05/01/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments