Horoskop za nedelju, 15. januar 2017. godine

14/01/2017 21:00

Horoskop za nedelju, 15. januar 2017. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 15. januar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Za sada ste zadovoljni i trenutnom situacijom i kako se stvari odvijaju, ali ne bi trebalo da se opuštate i prestanete da imate ciljeve jer je upravo to ono što Vas pokreće i zbog čega napredujete.

Ljubav: Sa partnerom/partnerkom se lako dogovarate oko svega, a zajednički planovi koje imate će se uskoro i ispuniti. Ako ste slobodni – možda propuštate signale koje Vam šalje osoba koju smatrate samo prijateljem.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite i uživate u slobodnom vremenu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Trebalo bi da se fokusirate na jednu obavezu ili posao ukoliko žalite da uskoro doživite uspeh. Ne bi trebalo da energiju rasipate na nevažne stvari, pogotovo ako imate obaveze koje morate ispuniti na vreme.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte se vraćati na staro, nego dajte sebi priliku da prevaziđete prošlost i započnete nešto novo. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoniji i ljubavi koju dele sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica nervoze – opustite se!


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Verujte da se vredan rad i trud uvek isplati, zato nemojte posustajati čak i kada Vam se čini da je sve uzalud. Potreban Vam je samo bolji stav i prisećanje na krajnji cilj koji ste sebi postavili.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u dužim vezama nemaju razloga za brigu, a povremene razmirice su potpuno bezazlene. Ako ste slobodni – iskoristite svoj položaj i status i dobro se zabavite.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Izbegavajte sve važne odluke i komplikovane i zahtevne poslove sve dok u potpunosti ne budete pripremljeni za to. Potrebna Vam je bolja koncentracija, ali i veća motivisanost za posao koji radite.

Ljubav: Sa voljenom osobom imate neke velike planove za budućnost – ali ispunjavajte ih korak po korak. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati u nešto novo ukoliko niste spremni za to.

Zdravlje: Dobro se osećate.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Veoma je važno da zadržite svoj profesionalni ugled među koelgama i saradnicima koji Vas poštuju upravo zbo toga koliko se trudite, ali i kako se ponašate u odnosu sa njima.

Ljubav: Slobodni pripadnici svojim šarmom mogu osvojiti bilo koga, samo ako to požele. Ako ste u vezi – potrebno je ipak da uložite malo više truda u unapređivanje odnosa sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pripazite na imunitet.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Konačno je došlo vreme za realizaciju Vaših planova ili barem jednog od mnogih koji ste napravili u poslednje vreme. Budite sigurni da ste okupili najbolje ljude i da imate sve što je potrebno za početak.

Ljubav: Pokrenite neke teme koje već predugo stoje “pod tepihom” i pokušajte sa partnerom/partnerkom da ih rešite jednom za svagda. Ako ste slobodni – obratite više pažnje na neko novo poznanstvo.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Možda bi trebalo ponovo da razmislite o idejama i planovima koje ste ranije imali, a koji su morali da budu stopirani iz više razloga. Uzmite u obzir to da je neko vreme prošlo i da su se možda okolnosti promenile.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi ne moraju da misle na probleme – sve ide kako treba, bitno je da se volite i poštujete. Ako ste slobodni – vreme je da osobi za koju ste zainteresovani konačno priznate kako se osećate.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom – obratite pažnju na ishranu.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Dodatna aktivnost i veći angažman mogu vam doneti i finansijski dobitak, ali nemojte zaboraviti da to podrazumeva i dodatne odgovornosti, pa ukoliko niste za to spremni možda ne bi trebalo ni da ih prihvatite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da srljaju u neku novu vezu ukoliko ne žele da ponove neke greške koje su pravili u prošlosti. Ako ste u dužoj vezi – poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Možda bi trebalo malo više da se posvetite poslu ili da barem pravite plan uz pomoć kojeg ćete lakše nastaviti na putu ka uspehu. Za sada sve ide kako treba, ali ne smete ispustiti konce iz svojih ruku.

Ljubav: Preispitajte osećanja prema osobi sa kojoj Vam je posebno lepo da budete u kontaktu. Ako ste u vezi – uživajte u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća prehlada.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nema ništa od prazne priče i razmišljanja. Ukoliko se ne uozbiljite i ne uradite nešto konkretno na poslovnom planu – male su šanse da će se išta promeniti u odnosu na to kakva je situacija trenutno.

Ljubav: Slobodne pripadnike znaka od povlačenja nekih konkretnijih poteza odvlači to što možda nisu spremni na rizik koji im može ili doneti ili odneti sve. Ako ste u vezi – sada je odličan period za neke veće zajedničke planove.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nezaposleni pripadnici znaka bi trebalo malo više da se angažuju oko traženja posla. Inače u poslovnom svetu nema mesta za oni koji ne pokazuju dovoljno entuzijazma i spremnosti za rad.

Ljubav: Trebalo bi nekad da popustite voljenoj osobi – pogotovo kada su sitnice u pitanju, nemojte praviti nepotrebnu tenziju. Ako ste slobodni – iskoristite priliku da osvojite osobu za koju ste zainteresovani – dok je još imate.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora, ali više psihičkog nego fizičkog.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ono što Vam možda nedostaje sada kako biste zaista imali utisak da napredujete jeste više entuzijazma ali i energije da se pokrenete i zaista iskoristite sav svoj potencijal. Ako to ne možete sami – zatražite pomoć.

Ljubav: Voljena osoba čini sve da Vas usreći – vratite istom merom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da daju priliku osobi za koju su zainteresovani ukoliko žele da se nešto zaista i desi.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

14/01/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments