Za dan zahvalnosti prema sistem administratorima ITAcademy daje do 696€ popusta za upis na sve smerove

28/07/2020 16:21

Za dan zahvalnosti prema sistem administratorima ITAcademy daje do 696€ popusta za upis na sve smerove

Svakog poslednjeg petka u julu obeležava se Sys Admin Day, dan kada cela planeta slavi prave heroje modernog doba – sistem administratore, koji se tokom svih 365 dana u godini staraju da brojni IT sistemi oko nas funkcionišu kako treba i prvi priskaču u pomoć kad god imamo neki problem sa tehnologijom. 

Ove godine smo im svi posebno zahvalni, jer bi bez njih ceo svet stao usled pandemije koronavirusa i izolacije na koju smo bili primorani!

Baš zbog toga ITAcademy ove godine obeležava Dan sistem administratora na poseban način: iz zahvalnosti prema trudu i radu ovih stručnjaka, u ovoj međunarodnoj IT školi odlučili su da obezbede do 696€ popusta za upis na sve smerove.

Idealna prilika za sve one koji žele da postanu deo IT sektora

Akcija na ITAcademy povodom Dana sistem administratora traje do 1. avgusta, do kada važi do 696€ popusta za sve one koji se odluče da započnu školovanje u ovoj međunarodnoj IT školi. 

Školovanjem na ITAcademy za samo 12 meseci možete da usvojite potrebna znanja koja će vas uvesti u neku od ovih 6 najtraženijih IT oblasti: programiranje, administracija, dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD, IT poslovanje ili razvoj mobilnih aplikacija.

Nastavu je moguće pratiti u ITAcademy učionicama koje se nalaze u Beogradu ili u e-Learning varijanti, preko najsavremenije platforme za učenje na daljinu, koja vam omogućava da pratite obuku iz bilo kog grada ili zemlje. 

Na kraju školovanja imate priliku i da potpuno besplatno steknete neki od najvažnijih, međunarodno priznatih IT sertifikata, kao što su: Cambridge, Microsoft, Oracle, Zend, Autodesk, Adobe, CompTIA, Cisco, MikroTik i drugi. Ovi sertifikati predstavljaće zvaničnu potvrdu vaših stečenih znanja.

Sve ovo, ističu iz ITAcademy, omogućiće vam da u savremenom poslovnom svetu radite širok spektar danas najtraženijih poslova iz oblasti informacionih tehnologija.

Štaviše, poslednja istraživanja pokazuju da, uprkos pandemiji, zaposleni u tehnološkom sektoru ne moraju da brinu – u budućnosti se predviđa siguran rast poslova iz ove oblasti. Dakle, ukoliko ste zabrinuti za svoju karijeru usled globalnih promena koje je donela pandemija ili tek treba da započnete karijeru, IT je sektor u kojem bi trebalo da planirate svoju poslovnu budućnost.

Prijavite se do 1. avgusta i započnite školovanje uz posebne pogodnosti

ITAcademy akcija povodom Sys Admin dana traje do 1. avgusta i omogućava vam da upišete program koji vama najviše odgovara uz popust do 696€. 

Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za najtraženija zanimanja današnjice i zaboravite na probleme koje donose nezaposlenost i loše plaćeni poslovi. Prijavite se preko ovog linka i rezervišite svoje mesto na vreme!

28/07/2020 16:21

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments