Uživajte u Danima savremene umetnosti – preuzmite svoju kartu!

26/06/2018 16:36

Uživajte u Danima savremene umetnosti – preuzmite svoju kartu!

Prijavite se za besplatnu ulaznicu i uživajte u Danima savremenih umetnosti od 24. juna do 25. jula.

Fakultet savremenih umetnosti vam poklanja nesvakidašnji umetnički događaj ovog leta!

Od 24. juna do 25. jula na tri lokacije u gradu održaće se Dani savremenih umetnosti, pod sloganom „Šta stvarno želiš?”.

Program će se organizovati na tri lokacije – Dorćol Platz, Narodno pozorište i Fakultet savremenih umetnosti. Na Danima savremenih umetnosti uživaćete u izložbama studenata vizuelnih umetnosti sa FSU, predstavama studenata glumaca, kao i koncertu grupe Zemlja gruva. A ono što je najbolja vest jeste da je ulaz na sve ove događaje potpuno besplatan. Sve što je potrebno je da se prijavite i obezbedite svoje mesto na najzanimljivijem kulturnom događaju ovog leta.

Da obezbedite besplatnu ulaznicu za sve događaje u okviru Dana savremenih umetnosti, prijavite se ovde.

Luda žurka uz bend Zemlja gruva 4. jula u Dorćol Platzu

Koncert grupe Zemlja gruva održaće se u sredu, 4. jula, u Dorćol Platzu. Publika će moći da uživa u hitovima sa novog albuma. Od 20 časova u Dorćol Platzu biće otvorena izložba postdiplomaca vizuelnih umetnosti sa FSU.

Dođite da pogledate kako su studenti master studija slikarstva i dizajna upotrebili svoj raskošni talenat, kao i da uživate u dobroj muzici. Prijavite se i obezbedite svoju ulaznicu za ovo bogato umetničko veče.

Čak 7 predstava studenata FSU na redovnom repertoaru Narodnog pozorišta možete pogledati potpuno besplatno.

Studenti FSU, u saradnji sa svojim profesorima, osnovali su pozorište „Portal” i predstave koje spremaju na fakultetu izvode u Narodnom pozorištu. Čak sedam izvedbi, koje će biti održane od 24. do 30. juna, našlo se na ovogodišnjem redovnom repertoaru na Sceni „Raša Plaović”.

Pozorište „Portal” je tako postalo jedinstveno studentsko pozorište u Srbiji čije se predstave izvode u nacionalnom teatru. Na taj način dodatno je obogatilo kulturni sadržaj Beograda. Sve predstave možete pogledati besplatno u okviru Dana savremenih umetnosti, na vama je samo da izaberete ono što vas najviše zanima.

O predstavama koje možete pogledati u okviru Dana savremenih umetnosti na Sceni „Raša Plaović” u Narodnom pozorištu detaljnije se možete informisati ovde.

Velika izložba radova studenata slikarstva i dizajna na FSU

Fakultet savremenih umetnosti otvorio je svoja vrata za sve zainteresovane sve vreme trajanja Dana savremenih umetnosti. U prostorijama FSU će 25. juna biti postavljena izložba radova studenata osnovnih studija dizajna i slikarstva i trajaće sve do 25. jula. Njihove radove možete pogledati svakog radnog dana od 9 do 17 časova, a tom prilikom možete da obiđete i Fakultet savremenih umetnosti i da se uverite u kakvim uslovima uče i studiraju naši studenti.

FSU vas poziva da ovog leta uživate u radovima naših studenata, da đuskate uz muziku benda Zemlja gruva i da zajedno slavimo umetnost. Prijavite se i obezbedite svoje mesto na Danima savremenih umetnosti, jer to je nešto što sigurno stvarno želite.

FSU – najbolje mesto da razvijaš svoj umetnički talenat

Fakultet savremenih umetnosti ima tradiciju dugu 20 godina. Do danas je formirao veliki broj uspešnih i priznatih umetnika koji su poznati ne samo na ovim prostorima već i u najznačajnijim svetskim umetničkim centrima.

Studenti biraju između šest studijskih programa koje je akreditovalo Ministrstvo prosvete nauke i tehnološkog razvoja. U zavisnosti od interesovanja, možete studirati: Likovne umetnosti, Dramske umetnosti – Glumu, Grafički dizajn, Dizajn enterijera, Dizajn kostima ili Menadžment umetničke produkcije i medija. Svi oni koji žele da nastave da se usavršavaju na raspolaganju su im master i doktorske studije.

Nastavni program kreiran je tako da studenti uspešno povezuju tradicionalne umetničke metode sa najsavremenijim dostignućima u tehnologiji i tako stvaraju dela koja idu u korak sa vremenom, a ujedno postaju i konkurentni na tržištu rada.

Prijavite se i obezbedite besplatnu ulaznicu za zanimljive i vrhunske kulturne događaje u okviru Dana savremenih umetnosti.

26/06/2018 16:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments