Treća generacija polaznika “Kreativno mentorstvo”

10/02/2016 15:53

Treća generacija polaznika “Kreativno mentorstvo”

Konkurs za učestvovanje u trećem ciklusu programa “Kreativno menstorstvo”, koji je namenjen ličnom i profesionalnom razvoju sadašnjih i budućih lidera u kulturi, otvoren je do 29. februara.

Inicijatori i nekadašnji učesnici “Kreativnog mentorstva” predstaviće ovaj program i konkurs u četvrtak, 11. februara u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu, sa početkom u 18 časova.

Treći ciklus programa “Kreativng mentorstva” održavaće se u periodu od aprila 2016. godine do maja 2017. godine i besplatan je.

Na konkurs se mogu prijaviti sadašnji i budući profesionalci u oblasti kulture iz svih delova Srbije iz javnog, civilnog ili privatnog sektora, sa dokazanim iskustvom.

Svi koji se prijave za ovaj program mogu biti aktivni u različitim poljima kulture, definisane u najširem smislu, koja obuhvata: umetnost, kulturno nasleđe, kreativne industrije, obrazovanje u kulturi i kroz kulturu, menadžment i produkciju u kulturi, istraživanja u obalsti kulture, aktivizam kroz umetnost i kutluru, medije i komunikacije vezane za kutluru i drugo.

Više o programu i načinu konkurisanja nalazi se ovde.

Svi koji žele da prisustvuju na prezentaciji u Galeriji Matice srpske potrebno je da se prijave slanjem mejla na adresu [email protected].

Dosadašnji pokrovitelji programa su Headley Trust, kompanije SBB, MEDICON i Titan Cementara Kosjerić, Ambasada Švedske, Švedski institut i Ministarstvo kulture, i partneri British Council, Terrapanonica, Unfold Transformation, Gi Group HR Solutions, štamparija Vizartis, Nova Iskra, UK Parobrod i Mikser.

10/02/2016 15:53

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments