“Sve je moguće” od 4. do 7. decembra

03/12/2014 15:54

“Sve je moguće” od 4. do 7. decembra

Najveći festival nauke u regionu održaće se od 4. do 7. decembra u Beogradu. Osmi put po redu ova manifestacija se održava u “festivalskoj četvrti” na tri lokacije – Zepter Expo Centar (bivša RK Kluz), Studentski kulturni centar i Galerija Narodne banke Srbije.

Festival nauke bavi se promocijom nauke i obrazovanja kroz moderne metode koje su zanimljive svim uzrastima. Ovogodišnji partner Festivala nauke je Francuska koja će posetiocima u SKC-u predstaviti svoj naučni kafe. Francuski naučnik Fabian, deo trupe “Les Atomes Crochus”, držaće radionice o iluzijama i na taj način pokazati da je u nauci sve moguće, kako kaže i slogan festivala.

U Zepter Expo Centru, Masarikova 4, biće više od 30 postavki gde će demonstratori iz pedeset naučnih institucija približiti svet nauke.

Svemoguća zona je novi deo festivala koji će biti lociran u prostoru RK Kluz. Radionica i laboratorija u isto vreme, Svemoguća zona je mesto gde će svi kreativni i inovativni ljudi moći da pokažu svoje veštine i znanja.

U svečanoj sali Studentskog kulturnog centra (Kralja Milana 48) održavaće se naučno-zabavni program i predstave, kao i brojne radionice koje će posetiocima otkriti svemoguću nauku.

Zelena zona, Galerija Narodne banke Srbije – Nemanjina 17, osmog po redu Festivala nauke ponudiće savete i znanja o reciklaži i ekologiji, kao i kako da izlečimo i sačuvamo planetu – naš dom.

03/12/2014 15:54

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments