Sombor: Sajam preduzetništva

31/03/2016 12:52

Sombor: Sajam preduzetništva

Sajam preduzetništva u okviru projekta “Šansa za novi početak” održava se u Kristalnoj sali hotela “Crystal Lux” u Somboru, u četvrtak, 31. marta od 11 do 16 časova.

Posetioci sajma će imati priliku da saznaju više o 200 preduzetničkih inicijativa, razvijanih na osnovu specifičnosti različitih regiona, svrstanih prema delatnosti i visini investicije.

Osim toga, svima će biti dostupne i informacije o tome šta je potrebno za započinjanje novog bitnisa, kako se smanjuje rizik od neuspeha, kako se ostvaruje pristup finansijama i kako se na pravi način analizira tržište.

Prateći program sajma čine dva predavanja – “Pet pitanja koja treba postaviti pre pokretanja biznisa” i “Budi uspešan preduzetnik”.

Projekat su pokrenuli Srpska asocijacija menadžera i DNA Communications, uz finansijsku pomoć Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a program je dobio podršku Privredne komore Srbije, Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i brojnih lokalnih partnera među kojima su organizacija ENECA, Regionalna privredna komora Sombor, gradska uprava Sombora.

Ulaz je slobodan.

31/03/2016 12:52

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments