Produžen rok za prijavljivanje na konkurs „Pokrenimo našu decu“

06/11/2019 09:11

Produžen rok za prijavljivanje na konkurs „Pokrenimo našu decu“

Cilj programa je promocija zdravlja i fizičke aktivnosti, a u svrhu prevencije i korekcije deformiteta izazvanih neaktivnim načinom života dece.

Rok za slanje prijava na konkurs „Pokrenimo našu decu“, na kojem škole u Srbiji mogu da osvoje pakete rekvizita za fizičku aktivnost, kao i vredna nagradna putovanja za učenike i učitelje, produžen je. do 18. novembra 2019. godine.

Konkurs „Pokrenimo našu decu“ organizuje se u okviru istoimenog programa kojim „Akva viva“, brend kompanije Knjaz Miloš i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, uvode dodatnu svakodnevnu petnaestominutnu fizičku aktivnost u osnovne škole u Srbiji.

Akva viva je i ove godine pripremila pakete rekvizita za fizičku aktivnost za 36 odeljenja u Srbiji. Tri prvoplasirana odeljenja, osim paketa podsticajnih rekvizita za vežbanje, osvojiće i sedmodnevnu rekreativnu nastavu, dvodnevni i jednodnevni izlet za sve učenike odeljenja, kao i vaučere za putovanja za učitelje.

Za prijavu učešća na konkursu potrebno da učitelji pošalju popunjen formular na [email protected].

 Zainteresovani učitelji prijavni formular mogu da preuzmu sa sajta brenda Akva viva, gde su detaljno opisane i propozicije konkursa.

06/11/2019 09:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments