Sajam poslova “JobFair 15 – Kreiraj svoju budućnost!”

23/09/2015 14:36

Sajam poslova “JobFair 15 – Kreiraj svoju budućnost!”

Studenti volonteri jedanaesti put za redom organizuju sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta.

sajam-poslova-jobfair-gif“JobFair15 – Kreiraj svoju budućnost” održava se 2. i 3. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta sa ciljem da se smanji nezaposlenost među mladima u našoj zemlji, čime bi se umanjio i broj mladih koji napuštaju zemlju zbog posla.

Studentske organizacije BEST Beograd i Istek LK Beograd pokrenule su projekat JobFair sa ciljem da pomognu svojim kolegama i predstave im mogućnost zaposlenja i razvoja karijere u kompanijama koje uspešno posluju u našoj zemlji.

Studenti sa svih univerziteta u Srbiji imaće priliku da se predstave poslodavcima i da se upoznaju sa načinom rada brojnih kompanija, među kojima će se naći i kompanije Microsoft Development Centar Serbia, Mozzart, Telesign, RT-RK i druge.

Osim upoznavanja između kompanija i studenata/diplomaca, Sajam se sastoji i od edukativnog dela u okviru kog će biti organizovane tribine, predavanja i Open Space Tevhnology koncept radionica.

JobFair će i ove godine doprineti širenju ekološke svesti među mladim ljudima, u čemu će imati pomoć od kompanija Telenor i JP EMS.

Podrška JobFair sajmu zapošljavanja su već godinama Ministarstvo omladine i sporta, svi tehnički fakulteti Univerziteta u Beograd i Univerziteti Republike Srbije.

23/09/2015 14:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments