Povlašćene cene upisa: International School za Dan škole poklanja školarine manje i do 3.910 evra

11/06/2021 12:27

Povlašćene cene upisa: International School za Dan škole poklanja školarine manje i do 3.910 evra

U najmodernijoj Kembridž školi u regionu, u kojoj se nastava odvija isključivo na engleskom jeziku, godinama stasavaju visokoobrazovani, ambiciozni, motivisani i uspešni učenici i ljudi, koji svoj akademski i profesionalni razvoj nastavljaju na najprestižnijim domaćim i svetskim univerzitetima.

Zato je baš sada pravo vreme da i vaše dete upiše International School! Tokom Dana škole, koji traje do 15. juna, International School vam poklanja školarine niže i do 3.910 evra! Ne dozvolite da vam izmakne prilika da za svoje dete izaberete blistavu akademsku i profesionalnu budućnost u podsticajnom okruženju.

PRIJAVITE SE »

Prestižno Kembridž obrazovanje za internacionalnu budućnost

International School je obrazovna ustanova akreditovana od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i prestižnog Univerziteta u Kembridžu, koja učenicima pruža najkvalitetnije četvorogodišnje obrazovanje. Učenici nastavu prate isključivo na engleskom jeziku, što im otvara vrata uglednih svetskih i domaćih fakulteta.

Krajnji cilj International Schoola u pogledu obrazovanja i vaspitanja, kao future-ready škole, jeste pun intelektualni, emocionalni, socijalni, moralni i fizički razvoj učenika, u skladu sa njihovim sposobnostima, potrebama i interesovanjima.

Rad u malim grupama, uz posvećene mentore i kvalitetan nastavni kadar, prepoznavanje potreba svakog učenika i inovativan pristup u radu jeste ono što izdvaja International School i što garantuje da će i vaše dete dobiti prestižno Kembridž obrazovanje.

Škola budućnosti koja otvara vrata prestižnih univerziteta

International School, moderan u svakom smislu reči, učenicima pruža funkcionalno znanje i odličnu pripremu za visoke škole i fakultete. Nastavni proces okrenut je ka budućnosti, a znanja i veštine koje učenici stiču idu u korak sa savremenim tokovima.

Interdisciplinarna, interaktivna i kreativna nastava, kao i brojne vannastavne aktivnosti, odvijaju se u modernim, odlično opremljenim učionicama, prostorijama za odmor, sportskim salama i na terenima. Učenicima je na raspolaganju širok spektar tehnoloških resursa, edukativnih aplikacija i drugih uređaja koji proces učenja čine lakšim i zanimljivijim, dok roditelji putem specijalizovanog portala u svakom trenutku mogu da provere uspeh svog deteta.

Svi koji se tokom Dana škole prijave za upis stiču povlašćene uslove po kojima najmodernije Kembridž obrazovanje dobijaju po ceni nižoj i do 3.910 evra.

Sjajan popust za Dan škole šansa je koju ne smete da propustite! Za samo 293 evra mesečno svom detetu obezbeđujete školovanje i razvijanje u kreativnom i podsticajnom okruženju koje otvara vrata najprestižnijih svetskih i domaćih univerziteta.

Prijavite se do 15. juna i iskoristite nižu cenu školarine čak i do 3.910 evra.

11/06/2021 12:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments