Konkurs Japanske fondacije

22/10/2015 10:16

Konkurs Japanske fondacije

Konkurs za donacije u oblasti kulturno-umetničke i interkulturalne razmene, koji je objavila Japanska fondacije i Ambasada Japana u Republici Srbiji, odnosi se na period od 1. aprila 2016. godine do 31. marta 2017. godine.

Na konkursu mogu učestvovati institucije, organizacije, ali i pojedinci.

Postoje određeni programi za koje je moguće konkurisati, a više detalja o listi programa možete pronaći ovde.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara koji je potrebno poslati najkasnije nedelju dana pre zvaničnog kraja konkurs.

*Nemaju svi programi isti rok za prijavljivanje.

Popunjen formular se šalje na adresu: Ambasada Japana u Republici Srbiji – Odeljenje za kulturu i medije, Trešnjinog cveta 13, 11070 Novi Beograd ili mejlom na adresu [email protected].

Nakon slanja dokumentacije i popunjenog formulara, potrebno je telefonom kontaktirati odeljenje za kulturu Ambasade Japana zbog verifikacije prijema.

Japanska fondacija je jedina japanska institucija koja je posvećena sprovođenju programa međunarodne kulturne razmene sa celim svetom. Cilj Japanske fondacije je produbljivanje razumevanja Japana i drugih naroda i regija, kroz podršku raznim aktivnostima i informativnim projektima koji stvaraju prilike za direktne kontakte među ljudima.

22/10/2015 10:16

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments