Junski DaFED#49

08/06/2017 09:09

Junski DaFED#49

Junski DaFED meetup, ujedno i 49. po redu, će biti na temu Business & Leadership, a predavanje će držati direktor marketinga i prodaje u kompaniji Intel, Juan-Carlos Carrera. DaFED#49 će se održati u sredu, 14. juna 2017. sa početkom u 18h u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

O predavaču:

Juan-Carlos Carrera je direktor prodaje i marketinga u kompaniji Intel, sa preko 15 godina iskustva. Od nedavno je u Poljskoj u kompaniji F100. Njegov posao podrazumeva da kreira i vodi odsek prodaje gde mu je glavni zadatak da trenutno poslovanje kompanije proširi na nova tržišta u drugim zemljama Evrope, Bliskog Istoka i Afrike. Pre toga radio je kao direktor prodajne mreže u Francuskoj, Švajcarskoj, Belgiji i Luksemburgu. Započeo je svoju karijeru u IT-u radeći na različitim pozicijama u biznis menadžmentu, upravljanju projektima, marketingu i prodaji.

DaFED#49-predavanje

Tema predavanja:

Kroz tranziciju i probleme: Kako biti i ostati lider kada kompanija promeni način poslovanja?

U ovom predavanju imaćemo priliku da, kroz lične primere, čujemo o teškoćama i problemima upravljanja timom i organizacijom u momentima velikih, kritičnih promena unutar kompanije. Čućemo savete o tome koja su znanja i veštine potrebni za team management, a koje za team leadership, koliko je važna komunikacija, a kada je ona problem, koje su to ključne veštine potrebne za razvoj organizacije i ljudi, i kakve sve to implikacije može da ima na komunikaciju i odnose sa klijentima.

Kako izgleda kada moraš da razbiješ uobičajene paradigme poslovanja i kada biraš da stvari radiš drugačije dok se baviš internom politikom kompanije u okolnostima koje se nisu menjale više od 25 godina?

Ovo je priča o liderstvu koje je počelo od momenta kada je Karera diplomirao i postao industrijiski i sistemski inženjer do momenta kada je počeo da radi na poziciji direktora prodaje u F100 kompaniji.

Prijavite se na DaFED#49

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Vidimo se, DaFEDsi! 🙂

08/06/2017 09:09

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments