Još jedna Noć Reklamoždera je pred nama!

23/11/2015 15:31

Još jedna Noć Reklamoždera je pred nama!

Noć Reklamoždera se ove godine održava 16. put po redu, 28. novembra u Sava Centru, a program se sastoji od velikog broja najboljih reklama na svetu.

Kao inspiracija za reklame je ovaj put muzika i veliki broj svetski poznatih muzičkih zvezda – od Elton John-a, Lady Gage, Justin Bieber-a do Noor Jehan-a (indo-pakistanske zvezde iz 50-tih godina), preko Tony Benett-a, Snoop Dog-a i Pharel Williams-a.

Osim svetskih reklama, na programu Noći Reklamoždera nalaze se i domaće reklame, za koje se može glasati sve do 28. novembra kada će biti proglašena najpopularnija domaća reklama u 2015. godini!

Karte za Noć Reklamoždera su u prodaju na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a (kao i online), Gigs Tix-a i knjižarama Vulkan.

Cena ulaznica je 800 dinara.

Pokrovitelji manifestacije Noć Reklamoždera su: mts, Samsung, Sensation, Blask’n’Easy, Frikom, Uniqa, Avon i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, a kao prijatelji manifestacije potpisuju se: Institut za istoriju oglašavanja, International Advertising Association, Turistička organizacija Beograd i Institut Francuske u Srbiji i hotel Zepter.

23/11/2015 15:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments