Galerija “Šund” raspisala konkurs za izlaganje

29/12/2015 10:57

Galerija “Šund” raspisala konkurs za izlaganje

Konkurs za izlaganje umetničkih dela u 2016. godini, raspisan od strane Galerije “Šund” iz Beograda, otvoren je do 10. januara.

U Galeriji “Šund” mogu se održavati samostalne ili grupne izložbe, a na konkurs se mogu prijaviti autori i autorke koji stvaraju u svim umetničkim formama.

Prijavljivanje na konkurs se vrši slanjem mejla sa naznakom: Konkurs za izlaganje u 2016. godini, na adresu [email protected].

Mejl prijave mora da sadrži fotografije radova, podatke o radu i kratku biografiju autora koji konkuriše.

Plan prostora Galerije “Šund” nalazi se ovde.

Š.U.N.D. (Šta Umetnost Nudi društvu) je nastao 2010. godine kao grupa koja organizuje međunarodni umetnički festival namenjen studentima – Š.U.N.D. Festival se od 2010. održavao svake godine u maju u Beogradu a od 2013. svoje izdanje ima i u Lisabonu.

Osim što organizuje festival, Š.U.N.D. organizuje i druge umetničke događaje u saradnji sa partnerima tokom cele godine.

U martu 2015. godine Š.U.N.D. je otvorio svoj studio u Ćumićevom sokačetu 2 u centru Beograda i Belgrade Design Districta. To je mesto gde se razmenjuju ideje, planiraju i organizuju umetnička dešavanja, koncerti, izložbe, perfomansi i drugo.

29/12/2015 10:57

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments