Finansiranje projekata koji čuvaju umetničke i stare zanate

09/02/2016 10:31

Finansiranje projekata koji čuvaju umetničke i stare zanate

Otvoren je konkurs za podršku programima i aktivnostima koje su usmerene na nabavku opreme i materijala kojima se omogućava i unapređuje rad na očuvanju umetničkih i starih zanata.

Konkurs je raspisao Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, a krajnji rok za prijavu je 17. februar.

Biće finansirani svi projekti koji za cilj imaju očuvanje starih i umetničkih zanata, kao i programi za obučavanje kadrova za vršenje starih zanata i obezbeđivanje potrebne literature i različitih nastavnih sredstava i učila za iste.

Na konkurs se mogu prijaviti registrovane nevladine organizacije i ostale neprofitne institucije sa teritorije Autonomne pokrajine Vojvodine.

Svaka organizacija ili udruženje može konkurisati samo sa jednim projektom, a visina traženih sredstava ne može biti veća od 250.000 dinara.

Obrazac prijave za konkurs nalazi se ovde.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem obrasca, koji se sa pratećom dokumentacijom dostavlja na adresu: Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad, sa naznakom “Javni konkurs – Stari zanati – udruženja građana”.

Više informacija dostupno je pozivom na broj 021 487 4668.

09/02/2016 10:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments