BESPLATNA ONLINE RADIONICA: Naučite kako da se motivišete

01/03/2018 13:15

BESPLATNA ONLINE RADIONICA: Naučite kako da se motivišete

U subotu, 3. marta, od 11 časova održaće se veoma zanimljiva online radionica „Kako se pokrenuti bez motivacije!?”, na kojoj ćete saznati kako da naterate sebe da završite obaveze kad mislite da nemate volje i želje.

Ovu veoma interesantnu radionicu, u organizaciji Centra za razvoj karijere, možete pratiti besplatno.

Prijavite se putem ovog linka.

Naučite kako da budete produktivni

Svako od nas često ima problem sa motivacijom. U ljudskoj prirodi je da se radije bavi stvarima koje donose trenutno zadovoljstvo, nego stvarima koje moraju da se urade i koje svakako nisu toliko zanimljive. Na radionici ćete saznati više o ponašanju čiji cilj je da vas zaštiti od neprijatnog osećaja kad treba da obavite nešto.

Predavanje možete da pratite potpuno besplatno i putem interneta, sa bilo koje lokacije, a potrebno je samo da se prethodno prijavite.

Naučite kako da maksimalno iskoristite svoje potencijale

Na radionici ćete naučiti kako da se uspešno motivišete kako biste efikasno završili sve obaveze i nakon toga uživali u svom uspehu. Da bi se došlo do tog dugotrajnog zadovoljstva, potrebno je uložiti trud i suočiti se sa kratkotrajnim nezadovoljstvom. Najčešće nagrada koja se dobija iz aktivnosti za koju se treba potruditi nije trenutna, već je potrebno određeno vreme kako bi se videli plodovi rada. Na radionici ćete imati prilike da saznate:

  • koja je razlika između pomažućih i odmažućih emocija;

  • šta su to greške u mišljenju;

  • koja je razlika između prihvatanja i prepuštanja;

  • kako se pokrenuti bez motivacije.

Prijavite se i naučite da motivišete sebe – besplatno!

Broj mesta za radionicu o veštinama manipulacije „Kako se pokretnuti bez motivacije!?” je ograničen! Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Prijavite se klikom na ovaj link i pratite radionicu besplatno.

01/03/2018 13:15

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments