“ICT Hub MeetUp” sastanci za mlade preduzetnike

25/02/2015 15:28

“ICT Hub MeetUp” sastanci za mlade preduzetnike

“ICT Hub” je biznis inkubator za tehnološko preduzetništvo u Srbiji, a u četvrtak 26. februara organizuje prvi edukativni sastanak o kreiranju i plasiranju proizvoda na tržište.

Edukativni sastanak namenjen je mladim preduzetnicima koji žele da nauče više o tehnološkom preduzetništvu. Plan je da se ovakvi sastanci održavaju jednom mesečno i da se sastoje od radionica i predavanja (MeetUp).

Učešće na “ITC Hub MeetUp” je besplatno, a svi zainteresovani se za učešće prijavljuju popunjavanjem formulara.

Sastanak će se realizovati u prostorijama “ICT Hub” u Naučno-tehnološkom parku Zvezdara.

Prvo predavanje 26. februara otvoriće ekspert za digitalni bankarstvo Sberbanke i jedan od mentora “ICT Hub”-a Janko Milunović. Njegovo iskustvo zasniva se na više godina rada u međunarodnim korporavijama i u razvoju startup-a u Srbiji.

Na sastanku tema će, između ostalih, biti i kreiranje poslovne “go2market strategije” koja za cilj ima određivanje najboljeg pristupa za ulazak na nova tržišta.

“ICT Hub” postoji u Beogradu od prošle godine, a za cilj ima da podstaknte tehnološko preduzetništvo među mladima u Srbiji. Na taj način, mladima će se pružiti šansa da pokrenu svoj biznis i ubrzaju prelazak iz “start up” faze u fazu rasta.

25/02/2015 15:28

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments