Belgrade Game Zone

06/04/2015 11:08

Belgrade Game Zone

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope EESTEC i Lokalni komitet Beograd organizovali su međunarodnu akademsku radionicu na temu razvoja video igara pod nazivom “Belgrade Game Zone”.

Radionica je namenjena studentima elektrotehnike, a “Belgrade Game Zone” okupiće 18 mladih inženjera od 20. do 27. aprila.

Studenti elektrotehnike sa prestižnih evropskih univerziteta će u Beogradu imati priliku da unaprede svoje umeće u kreiranju video igara, da steknu nova istustva i podele svoje ideje sa studentima iz Srbije. U okviru “Belgrade Game Zone” biće organizovani stručni treninzi koje će voditi profesionalni predavači, a učesnici će moći da se upoznaju sa tehnologijama koje se koriste u razvoju video igara, kao i sa mogućnostima rada u ovoj obasti IT industrije.

Ovaj projekat su podržali Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu, Fondacija Ana i Vlade Divac i Kancelarija za mlade Gradske uprave grada Beograda.

EESTEC – udruženje studenata elektrotehnike Evrope osnovano je 1986. godine u Ajndhovenu sa ciljem da se unapredi međunarodna saradnja studenata i omogući stručno usavršavanje. EESTEC je apolitična, nezavisna, neprofitna, volonterska, studentska organizacija koja okuplja studente koji su organizovani u 53 lokalna komiteta iz 28 evropskih država.

EESTEC Lokalni komitet Beograd osnovan je 2000. godine i trenutno je jedan od najorganizovanijih i najbrojnijih lokalnih komiteta u Evropi.

Više informacija o “Belgrade Game Zona” radionici nalazi se ovde.

06/04/2015 11:08

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments