Šta je funazuši?
Povezane objave
Funazuši je vrsta sušija čija prirema traje tri godine.
U pitanju je tradicionalno japansko jelo koje se priprema više od 400 godina.
Komplikovani funazuši
Poznati suši haja-nare, priprema se od različitih vrsta ribe, dok se funazuši sprema samo od ribe iz jezera Biva.
U pripremu ovog jela najbolje se razume Mariko Kitamura. Naime, Mariko pripada 18. generaciji koja vodi porodičnu radnju u gradu Takašima. Zahvaljujući Mariko, održava se zaveštanje i tradicija funazušija.
Foto: Youtube/Printscreen
Pogledajte još:
Grčka ostrva na koja ne možemo kročiti
Na današnji dan rođen Edvard Munk
Kako bi sedam svetskih čuda starog sveta izgledala danas?
Ljudske emocije imaju čak 27 kategorija!
Sve sto treba da znate pre nego sto odete da radite u Nemačkoj
Ljubav u doba korone
Oberto Airaudi - čovek koji je 15 godina gradio hram!
Pozadina iritantne navike hrkanja






Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*