Šta je funazuši?
Povezane objave
Funazuši je vrsta sušija čija prirema traje tri godine.
U pitanju je tradicionalno japansko jelo koje se priprema više od 400 godina.
Komplikovani funazuši
Poznati suši haja-nare, priprema se od različitih vrsta ribe, dok se funazuši sprema samo od ribe iz jezera Biva.
U pripremu ovog jela najbolje se razume Mariko Kitamura. Naime, Mariko pripada 18. generaciji koja vodi porodičnu radnju u gradu Takašima. Zahvaljujući Mariko, održava se zaveštanje i tradicija funazušija.
Foto: Youtube/Printscreen
Pogledajte još:
Kako su gradovi u Srbiji dobili nazive
Taraš - mesto gde žive rode
Gugl ima rešenje i za trenutke dokolice
Najčudnija pitanja na razgovoru za posao: Da li biste dobili posao u Guglu?
Ovaj Amerikanac je prvi čovek koji je sam prešao Antarktik!
Svemirska moda: Ovako izgleda novo odelo astronauta!
Da li su ostrva Magdalen ukleta?
Ilon Mask sakrio je poruku u svom svemirskom autu






Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*