Šta je funazuši?
Povezane objave
Funazuši je vrsta sušija čija prirema traje tri godine.
U pitanju je tradicionalno japansko jelo koje se priprema više od 400 godina.
Komplikovani funazuši
Poznati suši haja-nare, priprema se od različitih vrsta ribe, dok se funazuši sprema samo od ribe iz jezera Biva.
U pripremu ovog jela najbolje se razume Mariko Kitamura. Naime, Mariko pripada 18. generaciji koja vodi porodičnu radnju u gradu Takašima. Zahvaljujući Mariko, održava se zaveštanje i tradicija funazušija.
Foto: Youtube/Printscreen
Pogledajte još:
Najpoznatije pećine na svetu
Zašto kiša miriše?
Nega kože: Ovo su razlozi zašto je zdravo korisiti so za kupanje
Kako se u svetu slavi pravoslavni Uskrs?
Zašto svi pričaju o content marketingu?
Danas je Dan planete Zemlje!
Grad u Španiji isplivao nakon 60 godina?
Festival u Belgiji inspirisan crtanim junacima






Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*