Prijavite se za pozorišne radionice

21/01/2015 13:30

Prijavite se za pozorišne radionice

Serija pozorišnih radionica, koje organizuje Dečiji kulturni centar, počinje u subotu 24. januara, a okupiće mlade od 15 do 25 godina koji su zainteresovani da se priključe projektu “Forum teatar – poligon za istraživanje, analiziranje i rešavanje konflikata”.

Radionice u okviru ovog projekta biće održavane kao forumi u kojima će učenici kroz različite glumačke vežbe reagovati spontano sa ciljem da dožive unutrašnji osećaj samokontrole i prevladaju stresne doživljaje kojima su izloženi u porodici i vršnjačkoj okolini i sredini u kojoj žive.

Tema diskriminacije i vršnjačkog nasilja biće u centru ovih radionica, a do rešenja će se stizati savladavanjem veština asetivne komunikacije i ponašanja, uz pomoć saveta za prevazilaženje konfliktnih sitaucija.

Na kraju, učesnici će pokazati rezultat ove serije radionica, tako što će izvesti predstavu na sceni Pozorišta mladih.

Radionice projekta “Forum teatar – poligon za istraživanje, analiziranje i rešavanje konflikata”, koji je podržan od strane Pokrajinskog sekreterijata za sport i omladinu, vodiće Nenad Pećinar, prvak drame SNP-a i Severina Prostran Miletić, pozorišni pedagog i glumica.

Audicija će se održati od 18 do 20 časova, u Dečijem kulturnom centru, Ive Lole Ribara 6, u Novom Sadu.

21/01/2015 13:30

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments