Belgrade Youth Fair 2021

21/04/2021 13:24

Belgrade Youth Fair 2021

U interaktivnom onlajn formatu ove godine će se održati sedmi po redu Belgrade Youth Fair. Ovaj karijerni događaj zakazan je za 22. i 23. aprila. Kako je saopšteno iz organizacije, na sajmu će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat.

Program, koji se sastoji iz sajamskog i konferencijskog dela, trajaće od 10 do 17 časova. Cilj ove manifestacije jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama. Ali i pružanje prilike da, u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija, prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

– I ove godine, zbog još uvek aktuelne situacije sa pandemijom, Belgrade Youth Fairće biti organizovan u interaktivnom online formatu, ali sa ispunjenjem svih očekivanja kandidata i poslodavaca – rekao je istakao je Miloš Čevizović, direktor projekta, a preneo, youth.rs.

Prema njegovim rečima, biće predstavljeni mnogobrojni programi praksi i zapošljavanja koje poslodavci i dalje nude uprkos situaciji u kojoj se nalazimo, a svi prisutni će moći da učestvuju na simulacijama intervjua, CV savetovalištu, kao i brojnim radionicama, nagradnim kvizovima i panel diskusijama.

Ove godine se očekuje još veći broj različitih poslodavaca, pa će biti i više šansi za pronalazak prakse/posla i učenja novih veština. Neke od tema konferencijskog dela projekta koja će držati najveći stručnjaci iz kompanija učesnica će biti:

Kako tražiti posao i kako se pripremiti za intervju;
Kako izabrati pravog poslodavca za sebe;
Karijerni put uspešnih ljudi;
Kako pronaći idealan posao;
Marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije.

Studenti i diplomci, kao i svi ostali koji traže novi posao, mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao putem sajta www.youthfair.rs/prijavi-se/, a one će svim kompanijama koje učestvuju na sajmu biti prosleđene i dostupne do kraja godine.

 

21/04/2021 13:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments