Back to homepage

Smeštaj u Rejkjaviku

Rejkjavik nudi različite luksuzne hotele, a neki od najpoznatijih su sledeći:

101 Hotel

Za one koji preferiraju luksuzniji smeštaj tu je 101 Hotel. U ovom hotelu sobe su uglavnom veoma prostrane bez i uređene bez suvišnih delova nameštaja. U blizini ovog hotela nalaze se mesta za kupovinu, restorani i kafići.

rejkjavik hoteli slika 1

Hotel Borg

Ovaj hotel poseduje veoma modernizovane i čiste sobe. Veoma je blizu centru grada, te ga čini još privlačnijom destinacijom.

rejkjavik hoteli slika 2

Alda Hotel

Iako nije tako blizu samog centra Rejkjavika, ovaj hotel nudi veoma lepe i udobne sobe i ljubazno osoblje.

rejkjavik hoteli slika 3

City Center Hotel

Ovaj hotel je se nalazi veoma blizu centra grada i najekonomičniji je od ostalih hotela u blizini. Sobe su čiste i modernizovane i imaju lep pogled. U blizini hotela postoje razna mesta za šoping, barovi i kafići.

rejkjavik hoteli slika 4

Odinsve Hotel

Hotel koji se nalazi blizu centra grada i u blizini ima mesta za šoping. Sobe su modernizovane i čiste i ne preterano velike, a kupatila su manja ali čista. U blizini se nalazi parking za koga gosti kažu da je veoma povoljan.

rejkjavik hoteli slika 5

Hotel Rejkjavik

Ovaj hotel je jedan od jeftinijih hotela u Rejkjaviku. Ukoliko želite da uštetide malo novca na smeštaj, ova opcija je sigurno za Vas. Njegova lokacije ja takođe pristupačna jer se nalazi nedaleko od centra.

rejkjavik hoteli slika 6

Kvosin Downtown Hotel

Ovaj hotel se nalazi na trgu iza katedrale i islandskog parlamenta. Ovaj Hotel nudi modernizovane sobe sa besplatnim Wi-Fi pristupom. Takođe je jedan od najtraženijih hotela u Rejkjaviku.

rejkjavik hoteli slika 7

Pogledajte još