Tromesečje je prošlo: Kakve su ocene vašeg deteta?

24/11/2017 10:29

Tromesečje je prošlo: Kakve su ocene vašeg deteta?

Pošto se prvo tromesečje završilo, normalno je da kao roditelj sve više mislite o ocenama svog deteta. Iako ove ocene nisu konačne, veoma je bitno da dete podstaknete na kontinuitet u učenju i što veće zalaganje u školi. Ali vašem detetu najveću glavobolju zadaje matematika, a vi još nemate pravi način da mu pomognete?

Učenje matematike na internetu pravo je rešenje za njega. Uz OKmatematiku, online platformu za učenje matematike, vaše dete će na zanimljiv način naučiti matematiku i vrlo brzo doći do bolje ocene. Poklonite mu časove u online školi matematike i nemojte da brinete o slabim ocenama na tromesečju!

Šta vam pruža OKmatematika?

Često ste svedok scene u kojoj vaše dete posle napornog dana u školi nema ni volje ni želje da sedne za radni sto i rešava domaće zadatke ili vežba za naredni test? Šta ako vam kažemo da je učenje uz OKmatematiku kao igrica podeljena po nivoima? I to online!

Uz OKmatematiku vaše dete će vežbati uz pažljivo osmišljene interaktivne zadatke, a zanimljive lekcije olakšaće mu razumevanje gradiva. Sve što vaše dete nauči na ovoj online platformi moći će da proveri na testovima, i to nakon svake lekcije. Što je najbitnije – moći će da zakaže online čas sa profesorom kada želi, i to onoliko puta koliko mu je potrebno, a snimak svakog časa će mu biti dostupan u bilo kom trenutku. Nije loše kada možete da premotate svog profesora, zar ne?

Važnost tehnologija 21. veka za bolju ocenu

Da li vam se bar jednom desilo da zbog obaveza na poslu morate detetu da otkažete privatan čas, jer nema ko da ga odvede, a nemoguća je misija naterati ga da zagreje stolicu. Sve to prouzrokuje njegovu odbojnost prema dosadnim časovima matematike.

Uz OKmatematiku ne samo da nećete opominjati svoje dete da sedne i vežba zadatke već nećete moći da ga odvojite od laptopa i modernog načina učenja matematike. Sada će konačno moći da uči bilo gde, u vreme koje mu najviše odgovara, s bilo kog uređaja, i lako popravi ocenu s tromesečja. Tablet, računar i mobilni telefon više neće koristiti samo za igranje igrica, to je sigurno!

Neka upravo ovaj paket bude „kriv” za briljiranje vašeg deteta na kontrolnim i pismenim zadacima koji slede nakon sumiranja ocena na kraju tromesečja. Zahvaljujući modernoj tehnologiji i OKmatematici, nervoza zbog popravljanja ocena sa tromesečja postaće samo ružna prošlost i za vas i za vaše dete.

24/11/2017 10:29

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments