Već je počeo upis nove generacije u najsavremenije škole u regionu

06/11/2020 16:06

Već je počeo upis nove generacije u najsavremenije škole u regionu

I dok se posle uspešnog početka nove školske godine u Savremenoj osnovnoj školi i gimnaziji utisci još uvek sležu, mesta za narednu školsku godinu uveliko se popunjavaju.

Usled velike želje roditelja da svojoj deci na vreme i po najpovoljnijim uslovima obezbede moderno školovanje koje ispunjava najviše standarde, upis generacije 2021/2022. u Savremenu osnovnu školu i gimnaziju uveliko traje.

Kako iz ovih ustanova kažu na osnovu iskustva iz prethodnih godina, obično do Nove godine bude popunjeno čak 80% mesta. Da bi tako moglo da bude i ovoga puta, potvrđuju reči direktorke Savremene osnovne škole, koja ističe da je već formirano jedno odeljenje prvog razreda za narednu školsku godinu.

Ukoliko želite da obezbedite mesto za svoje dete na vreme i po najpovoljnijim uslovima u osnovnoj školi ili gimnaziji, prijavite se što pre.

Savremena osnovna škola i gimnazija – za mlade ljude koji će promeniti svet

Savremena osnovna škola i gimnazija predstavljaju okruženje koje je dizajnirano za savremeno učenje, slobodno istraživanje i sveobuhvatan razvoj učenika, i u kome se nastava odvija na Nacionalnom i Kombinovanom programu.

Savremena je jedini obrazovni sistem u regionu u kojoj učenici od prvog razreda imaju priliku da se upoznaju sa STEAM učenjem i stiču IT znanja. Kroz interaktivnu nastavu, multidisciplinarne časove i upotrebu savremene edukativne tehnologije, osnovci i gimnazijalci usvajaju vredna znanja i veštine koje im omogućavaju nastavak školovanja na najprestižnijim domaćim i svetskim srednjim školama i fakultetima.

U Savremenoj učenici razvijaju raznovrsne talente i sa radošću otkrivaju nova interesovanja uz jedinstven program za razvoj višestruke inteligencije, ali i uz bogate vannastavne aktivnosti. Tako uz posvećenost učitelja i nastavnika i personalizovan pristup svakom detetu učenici stiču kvalitetno obrazovanje, ali se i spremaju za zanimanja budućnosti koja još ne postoje. Jednom rečju: odrastaju u kvalitetne mlade ljude u potpunosti spremne za život i rad u 21. veku.

Roditelji su saglasni da su Savremena osnovna škola i gimnazija mesto na kome njihova deca ostvaruju svoj pun potencijal. Obezbedite svom detetu mesto na vreme i pružite mu obrazovanje koje će mu omogućiti da ispuni sve svoje profesionalne i akademske ambicije.

Jedinstvena platforma za kvalitetnu i bezbednu nastavu u uslovima pandemije

Savremena je najbolje pripremljena škola u regionu za izvođenje nastave u uslovima pandemije virusa COVID-19. Zahvaljujući jedinstvenoj platformi koju je tim stručnjaka razvijao 15 godina i koja se koristi i u redovnim uslovima za dodatne onlajn-kurseve, Savremena osnovna škola i gimnazija su potpuno spremno dočekale novonastalu situaciju, te njeni učenici po potrebi mogu da prate nastavu iz bezbednosti svog doma, ne gubeći ništa od kvaliteta časova.

To se pokazalo kao posebno važno tokom perioda vanrednog stanja, kada su, za razliku od ostalih učenika u Srbiji, savremeni osnovci i gimnazijalci pratili časove koje su im držali baš njihovi učitelji i nastavnici, a realizovana je i virtuelna ekskurzija, na koju su krenuli i njihovi vršnjaci iz ostalih škola. Kvalitetom onlajn-nastave i dostupnošću učitelja i nastavnika u Savremenoj tokom vanrednog stanja oduševljeni su i roditelji:

„Moram da priznam da niko nije mogao bolje da organizuje onlajn-nastavu od Savremene. Ne znam za dete u kraju i okruženju koje je bilo ovoliko srećno kao moja Milica. Svako jutro je, ostajući bezbedna u svojoj sobi, bila među svojima putem Platforme i zajedno su prevazilazili sve izazove koje sedenje i učenje kod kuće donose. Sve je bilo fenomenalno.”

Distance Learning platforma omogućava učenicima da redovno prate časove koje im drže njihovi učitelji i nastavnici, sa kojima komuniciraju u realnom vremenu putem mejla i četa. Sama platforma specijalno je prilagođena radu u osnovnim i srednjim školama, zahvaljujući čemu je podjednako lako koriste i osnovci i gimnazijalci. Preko nje oni završavaju domaće zadatke, po potrebi ponovo gledaju časove koji se čuvaju u arhivi, razmenjuju materijale za učenje sa svojim drugarima, ali imaju i pristup zabavnim edukativnim testovima koji im pomažu da svoje slobodno vreme ispune učenjem, i to kroz igru.

Bez obzira na to kako se situacija sa pandemijom bude razvijala u budućnosti, učenici Savremene osnovne škole i gimnazije, zahvaljujući jedinstvenoj platformi kompanije LINKgroup, mogu da budu sigurni da će dobiti najkvalitetniju nastavu u najbezbednijim uslovima.

Mesto gde deca odrastaju u uspešne i zadovoljne ljude

Kvalitetno osnovno i srednje obrazovanje predstavlja čvrst temelj za uspešnu budućnost svakog deteta. Tokom ovih formativnih godina učenik ne samo da stiče vredna znanja i veštine već stvara i važne navike koje mu omogućavaju da bude uspešan u budućnosti. 

Stoga je izbor prave škole veoma važan, a sudeći po roditeljima i učenicima, Savremena osnovna škola i gimnazija zaista predstavljaju najbolji izbor za njihovu decu.

Reč je o stvarno drugačijoj školi zbog toga što u njoj učenici:

  • pohađaju nastavu na 2 programa akreditovana od Kembridža i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije;
  • stiču znanje koje će im omogućiti upisivanje najboljih domaćih i svetskih škola;
  • dobijaju posvećene i uvek dostupne učitelje i nastavnike;
  • koriste savremenu tehnologiju radi obrazovanja;
  • usvajaju znanja na personalizovan način; 
  • razvijaju celokupnu ličnost odrastajući u bezbednoj i zdravoj sredini;
  • stiču IT znanja od prvog razreda;
  • na najbolji način se pripremaju za život i rad u 21. veku.

Nikada nije suviše rano da mislite na budućnost svog deteta, prijavite se ili nas pozovite na 011/40-11-223 do 31. 11. i osigurajte svom detetu najbolje školovanje po najpovoljnijim uslovima u Savremenoj osnovnoj školi i gimnaziji.

06/11/2020 16:06

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments